Hjälp mig att hjälpa Jonas familj!

En liten uppföljning i insamlingen till minnet av Jonas! 

Först och främst vill jag tacka er alla som hittills bidragit ifrån djupet av mitt hjärta. ❤️ Jag skrev ju ett inlägg om Jonas som förlorade kampen mot cancer tidigare där jag berättade om Madde och Linus som är Jonas fru och lilla pojke. Madde skrev till mig och berättade hur tacksam hon var för allt. För att jag skrev om det, för det ni bidrar med, för alla fina ord och tankar. Hon kämpar på fina Madde och försöker nu hitta någon form av vardag mitt i all sorg. Den 25:e september begravs Jonas och jag gissar att vi är en hel drös som ska dit för att ta ett sista farväl.

Vi är många som delat mitt inlägg och idag blev jag så berörd när jag såg att min Thedde också gjort det.

 
Dom var som Thedde skrev ”AIK vänner”. Som ni ser så spelade det liksom ingen roll om man var gammal eller ung, det var lätt att vara vän med Jonas. Vilken ålder man än var i. ❤️

  
Vår insamling fortsätter! Nu finns det också ett swischnummer att bidra till om man tycker att sätta in på konto i SEB är krångligt.

SWISCH: 072-319 12 19

KONTONUMMER I SEB: 5297-3313880

Jag kommer att redovisa allt för er sedan så ni ser var pengarna gått och hur vi tillsammans hjälpt den här lilla familjen som är kvar. ❤️ Från djupet av mitt hjärta – TACK! Många bäckar små gör att vi tillsammans kan hjälpa, fantastiskt!

Ps: Fortsätt gärna dela detta inlägg! Alla delningar betyder att fler ser och kanske kan hjälpa oss. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
8 years ago

Vilket hemskt liv och öde egentligen, klart man gör vad man kan för att hjälpa alla. Tänk om man kunde ge till alla som fanns och behövde därute. 🙁

Nästa inlägg

Hemmagjord musli – Glutenfri och nötfri

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x