Kärleksört och inredningsbilder

Go`kväll!

Jag sitter i soffan och bloggar. Ikväll behövde vi inte laga mat då grannen kom över med raggmunk och fläsk. Tony ÄLSKAR det. Jag tycker också att det är riktigt gott. Lyxigt om du frågar mig att slippa laga mat en kväll!

I några dagar nu så har jag småskrotat här hemma. Alltså plockat och fixat lite. Det känns att hösten är här på nåt sätt för jag har börjat boa. Det gör jag alltid när hösten kommer. Vi tänder brasa varje kväll och det är sååååå mysigt! Åh, jag älskar våra brasor. Vi har två kakelugnar och en kamin. Mysfaktor gånger en miljard ungefär! ♥

kärleksört

kärleksört

Idag plockade jag in lite kärleksört ifrån vår trädgård. Det är förmodligen det sista jag plockar in innan hösten är här på allvar. Älskar att kärleksörten slår ut så sent för då kan man njuta av den även sent på hösten.

kärleksört

kärleksört_i_vas

Plockade in en stor och två mindre kvistar så jag har i både kök och vardagsrum. Att det heter kärleksört fick jag lära mig den här sommaren. Hade ingen aning. Ungefär så bra är jag på blommor – totalt kass! 😉

trätavla_inredning_guldkruka

diy_kostaboda_ljushållare_döskallar_guld_inredning

Fick i ordning en byrå i vårt sovrum äntligen. Jag har ju platsbrist och måste verkligen tänka praktiska lösningar på allt. Det blev riktigt mysigt med den här byrån. Riktigt mysigt att tända ljus i döskallarna på kvällen. Ljushållarna är sprayade med guldfärg och är Kosta Boda ljushållare som var lila ifrån början. Har inte sprayat så mycket så att det täcker helt utan typ ”slarvat” lite så att den släpper igenom lite ljus.

inredning_stjärna

Min stjärna i fönstret som jag lackat randig. En riktigt härlig detalj.

Poster_desenio_chanel_godnattskylt träskyltar

Ovanför vår säng har jag denna Chanel poster från Desenio. Träskyltarna har jag gjort själv.

vit_inredning

Milos lilla fönster med lite gölligt i. 🙂 Den lilla gipstavlan gjorde vi på öppna förskolan när han bara var en minibebis. Jag är såå rädd om den där lilla tavlan. Stjärnan och tavlorna har jag gjort själv.

IMG_1118

Vår trapp i lilla tornhuset som jag brukar kalla det. Jag älskar vår trapp!

Japp, det var lite pics ifrån vårt hem. Som sagt, det är mycket fix och don här hemma nu och jag bara älskar att man får tända brasa och massa ljus på kvällarna. Mys mys mys! ♥ Nu ska jag ladda för IDOL här. Det blir en tallrik yoghurt med hemmagjorda muslin som jag tipsade om idag! Ha en skön kväll! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Ja du har verkligen ett mysig litet hus!

jeja
jeja
8 years ago

Så mysigt o fint …..

Nästa inlägg

Nyttigt middagstips – Chili och lime lax

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x