ANNONS

Vad vill du se videbloggar om?

/

Goddagens alla bloggisar, ovan följer mitt första videbloggsinlägg (galet snygg stillbild, hahaha, jag bjuder på den!)

Jaha, dagen har löpt på här för fullt och jag håller på och roddar ihop ett litet Love Forever event förstår ni. Går allt som vi vill så kommer jag ha en härlig inbjudan till ett event den 1:a oktober så gör en prelmarkering i din lilla kalender om du bor i närheten av Enköping vettja. 🙂

Som sagt, det var dags att presentera den första lite roliga grejen här på min blogg, min ”nya” blogg här på Allt För Föräldrar. Jag har nämligen tackat ja till att börja videoblogga. Jag har nu fått inställningarna så att allt detta ska kunna gå smidigt till. Men nu vill jag veta vad ni skulle vilja se videobloggar på? Alltså kom med förslag! Vad skulle vara kul att se? Jag tänker såhär……ska det vara saker taget direkt ur vardagen? Bakning? Matlagning? Sminktips? Att bara följa med mig lite under en dag? Whatever!! Säg till mig vad du gärna skulle vilja se så gör vi det här med videoblogging till nåt riktigt kul! 🙂

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00