Vad vill du se videbloggar om?

Goddagens alla bloggisar, ovan följer mitt första videbloggsinlägg (galet snygg stillbild, hahaha, jag bjuder på den!)

Jaha, dagen har löpt på här för fullt och jag håller på och roddar ihop ett litet Love Forever event förstår ni. Går allt som vi vill så kommer jag ha en härlig inbjudan till ett event den 1:a oktober så gör en prelmarkering i din lilla kalender om du bor i närheten av Enköping vettja. 🙂

Som sagt, det var dags att presentera den första lite roliga grejen här på min blogg, min ”nya” blogg här på Allt För Föräldrar. Jag har nämligen tackat ja till att börja videoblogga. Jag har nu fått inställningarna så att allt detta ska kunna gå smidigt till. Men nu vill jag veta vad ni skulle vilja se videobloggar på? Alltså kom med förslag! Vad skulle vara kul att se? Jag tänker såhär……ska det vara saker taget direkt ur vardagen? Bakning? Matlagning? Sminktips? Att bara följa med mig lite under en dag? Whatever!! Säg till mig vad du gärna skulle vilja se så gör vi det här med videoblogging till nåt riktigt kul! 🙂

 1. Jag ser gärna när du sminkar någon annan.
  Enkla vardagssminkningar.
  Kul att se dig baka också och inifrån ert hus :).

 2. Anne skriver:

  Huset, smink och pyssel.

 3. Lite sminktutorials och pyssel hade varit kul att se 🙂

 4. Jennie skriver:

  Skulle jättegärna se hur du sotar ögon snyggt, gärna olika varianter. Har svårt att förstå när jag ska läsa mig till hur man gör så att se det steg för steg skulle vara kul!

 5. Annika skriver:

  Skulle vara kul att se när du lagar mat/bakar, huset, trädgården, en vanlig dag o s v. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..