Vad vill du se videbloggar om?

Goddagens alla bloggisar, ovan följer mitt första videbloggsinlägg (galet snygg stillbild, hahaha, jag bjuder på den!)

Jaha, dagen har löpt på här för fullt och jag håller på och roddar ihop ett litet Love Forever event förstår ni. Går allt som vi vill så kommer jag ha en härlig inbjudan till ett event den 1:a oktober så gör en prelmarkering i din lilla kalender om du bor i närheten av Enköping vettja. 🙂

Som sagt, det var dags att presentera den första lite roliga grejen här på min blogg, min ”nya” blogg här på Allt För Föräldrar. Jag har nämligen tackat ja till att börja videoblogga. Jag har nu fått inställningarna så att allt detta ska kunna gå smidigt till. Men nu vill jag veta vad ni skulle vilja se videobloggar på? Alltså kom med förslag! Vad skulle vara kul att se? Jag tänker såhär……ska det vara saker taget direkt ur vardagen? Bakning? Matlagning? Sminktips? Att bara följa med mig lite under en dag? Whatever!! Säg till mig vad du gärna skulle vilja se så gör vi det här med videoblogging till nåt riktigt kul! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
8 years ago

Gärna lite bilder från Enköping både stadskärna och naturen. Varför ska man bo i Enköping? Kanske lite bilder från nya huset.

Kina
Kina
8 years ago

Lite bilder från huset och lite bilder från Enköping och din helt vanliga vardag. Ha de gott.

al68
al68
8 years ago

Söt du, du är så fin och verkar så äkta, skall bli härligt att följa din videobloggar med. Ha en fin dag, kram kram

Sofia L
Sofia L
8 years ago

Vad sägs om lite tutorials på make-up 🙂
Det hade jag gillat.

Tack för en underbar blogg för övrigt. Det är högt och lågt och det blir aldrig tråkigt och stereotypt……
Keep up the good work….

Sofia fr Göteborg

Annika
Annika
8 years ago

Skulle vara kul att se när du lagar mat/bakar, huset, trädgården, en vanlig dag o s v. Kram!

Jennie
Jennie
8 years ago

Skulle jättegärna se hur du sotar ögon snyggt, gärna olika varianter. Har svårt att förstå när jag ska läsa mig till hur man gör så att se det steg för steg skulle vara kul!

Veronika
Veronika
8 years ago

Lite sminktutorials och pyssel hade varit kul att se 🙂

Anne
Anne
8 years ago

Huset, smink och pyssel.

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Jag ser gärna när du sminkar någon annan.
Enkla vardagssminkningar.
Kul att se dig baka också och inifrån ert hus :).

Nästa inlägg

Chokladmuffins med aftereight

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x