Rålis skatepark, Mälarpaviljongen och videoinlägg

Gokväll! 

Här ovan har du ett litet videoinlägg ifrån vår bilresa hem från Stockholm. Vissa av klippen blir inte riktigt som man tänkt sig….kolla på klippet så fattar du varför. 😀 😀 😀

Sitter här i soffan och är inte alls trött, hmmm…..käkade middag typ nyss så det kan ju vara en av anledningarna till varför man är lite pigg. Jag brukar nämligen vara trött den här tiden på dygnet. Jaja, ibland blir det sent. Ibland blir det inte som man tänkt sig med planeringen. Tony har haft migrän så han var liksom av banan en stund här på eftermiddagen/kvällen.

IMG_1655 IMG_1656 IMG_1657 IMG_1658

Vi har haft en kanondag med våra grannar Helena och Mats och deras barn Ebba och Anton. Anton är ju Milos bästa vän. Dom är supertajta verkligen. Vi käkade lunch på underbara Mälarpaviljongen. Vi har aldrig varit där medan Mats och Helena återkommer flera ggr varje sommar. Det ligger på Norr Mälarstrand och är sååååå najs! Barnen lekte vid strandbrynet medan vi väntade på maten. Kändes som en härlig sommardag i Sthlm idag.

IMG_1659 IMG_1662 IMG_1663 IMG_1664 IMG_1665

Jag och Tony åt en varsin burgare (jag utan bröd då det inte hade glutenfritt), barnen åt ekologiska pannkakor. Det var verkligen en superhöjdare att besöka det stället idag. Dit måste vi återvända nästa sommar.

IMG_1672 IMG_1675 IMG_1683 IMG_1697

Milo börjar verkligen bli riktigt duktig. Det är verkligen så himla kul att se hur han utvecklas. Visst, han faller ibland och gör sig lite illa men han är så modig och ambitiös och vill lära sig massor. Han kollar de äldre killarna och vill lära sig det dom gör. Det är nog så han lär sig bäst. Vi har åkt hit en hel del men det skulle vara kul att besöka andra ställen med skateplatser. Kan inte ni tipsa om ni vet några ställen?!

I klippet högst upp berättar jag om en rolig grej som hände idag! Helt oväntat var det också. 😀

Nu ska jag ta kväll, ska lägga mig tillrätta här i soffan så kanske jag blir trött snart. Hoppas du haft en mysig helg, imorgon är det måndag och en ny vecka. En ny vecka med nya möjligheter. Har just börjat läsa en ny bok som jag ska berätta mer om senare. Den handlar om inställning och hur vi ska styra våra tankar. Man kan inte läsa tillräckligt med såna böcker.

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
8 years ago

Mina grabbar älskar att köra kickbike! Zeronesix i Eskilstuna är en bra inomhuspark (men tror de har åldersgräns). Igår var vi i Gustavsberg på värmdö i en skatepark utomhus. I södertälje vid sydpoolen finns oxå en utepark! Kram

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL – med efterrätt

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x