Butiksbesöken!

Hej igen!

Ja gårdagen tillbringades först i Örebro, sen i Karlstad. Det blev som sagt en nätt liten tur på drygt 50 mil. 😉 Jag har aldrig åkt bil så långt själv faktiskt men någongång ska vara den första. 🙂 Jag sjöng, jag lyssnade på podd och jag åt lite. Regnet öste ned stundtals så då fick det vara full koncentration för att hålla sig på vägen och för att se något. Som sagt, du ska få se ett litet videoklipp ifrån bilen senare.

 
 IMG_1738 Första butiken jag besökte var Dreams i Örebro.  En klädbutik som har vintage en trappa ned, märkesvintage faktiskt. Söta Veronica driver butiken. Kika in om du är i Örebro.


  
Andra butiken jag besökte var Akazia i Karlstad.  Fint inredd butik som återigen snart har lite Love Forever i sitt sortiment. Den sista butiken jag gick förbi måste jag berätta lite mer om i nästa inlägg.

Jag skulle stannat till i Kristinehamn på en liten dejt  på vägen hem men det blidde inte så. Tony  hade huvudvärken från helvetet hemma och jag ville bara hem. Sedan visade det sig att Örebro hade den goda smaken att stänga av motorvägen i riktning hemåt så det blev småvägar i en hel evighet. Landade hemma på uppfarten sent igår kväll. Den känslan gick inte av för hackor. När fötterna skriker ”ta av dessa jävla klackar NU” och man har de finaste man har i livet innanför det där fönstret. Ja då småspringer man in kan jag säga. ♥

  

Dagen började med en långpromenad. Det var så himla härligt. Något jag behöver idag också då begravningen av Jonas äger rum idag. 🙁 Det känns som en tung sorg i bröstet redan. Kan inte riktigt fokusera på saker utan går här i en liten dvala och förfasas lite över vad som komma skall. Att begrava unga människor är så emot naturens alla lagar. 🙁 Varför drabbas unga människor av hemska sjukdomar som inte går att bota? Varför hittar man inget botemedel? Är mysteriet fortfarande så svårt att lösa? Ja ja… kl 12 är det dags.

Jag skriver till dig sen igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
D Diana
8 years ago

Beklagar så djupt över din sorg! Hoppas promenaden gjorde gott. I alla fall nått litet.

Fina bilder på butiken och smyckena!
Ha en bra dag finis. Lycka till med allt idag. <3

Anna
Anna
8 years ago

Karlstad?!? Men åååå, att jag inte lyckades springa på dig… Kul att Akazia tar in Love Forever 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x