Nyinköpt till hemmet

I torsdags var jag ju in i en butik i Karlstad som heter Feeling Interiör i Galleria Druvan. Ämen ååååååh, allt i denna inredningsbutik var verkligen helt i min smak. Om jag skulle driva en iredningsbutik nångång så skulle den se ut exakt som denna. WOW säger jag bara. Självklart fick några av sakeran följa med mig hem! 🙂

bricka_svart_med_ordspråk_bruka_doftljus_mateus_porslin mateus_porslin_ostronskål_svart

Denna helt fantastiska bricka och ett doftjus ifrån Bruka. Åh love it love it! Doftljuset doftar verligen underbart och brickan blir man överlycklig av. Passar perfekt på min köksbänk här hemma.

IMG_1743 ljushållare_i_flaska IMG_1745 IMG_1746 mässing_ljushållare_i_flaska IMG_1748

Jag köpte också dessa ljuhållare i mässing. Så snygga att sätta i glasflaskor och göra ljusstakar av. Köpte äen en flaska värmlandsvatten som jag drack ur och stoppa en sån hållare i. Vattnet ja, vi har väldigt hårt vatten här i Enköping. Man känner av det när man sväljer det för ytskiktet är liksom hårdare. Det vattnet jag drack ur flaskan bara sköljde ned. Sån otrolig skillnad. Kan det vara en sån skillnad???!!!

bricka bricka_mateus_ostron_svart

Underbara bricka! 🙂

IMG_1751 IMG_1752

På vår köksbänk har jag också ett porslinsfat som jag gjort om till ett  ”design-fat” förstår ni. Vissa saker kanman med enkla medel göra själv för en billigare peng. Sånt gillar jag faktiskt! Sen gillar jag självklart äen designgrejer men ALLT behöver inte vara det utan kan vara fejk också.. 😉

design letter tallrik t

Här har du en äkta ”Designletter” tallrik. De kostar 249 kr, inte så dyr alls egentligen. Men det är kul att göra sin egna ju. Jag köpte mitt fat på IKEA och sen har jag gjort bokstaven med eltejp. 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
D Diana
8 years ago

åh vad jag gillade din tavla!! den där Lets drink… 😀
Ha en fin lördagkväll sötis.

Nästa inlägg

Jonas begravning

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x