Boots från Din Sko

Go`kväll!

I söndagssoffan här hemma. Vi har varit på IKEA och Erikslund här och nyss kommit hem. Hittade ett fyrkantigt bord på IKEA som har två iläggsskivor. Ja men så nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska ha fyrkantigt eller runt. Vad skulle du ha valt? Vi vill av utrymmesskäl ha ett mindre köksbord, vårt som vi har nu är BAAAAUTASTORT. Så nu är jag ute efter ett runt eller fyrkatigt bord som man kan göra större vi behov istället. Well well…. jag ska fundera lite till, kolla Blocket och sen blir det nog besök på det blågula varuhuset snart igen. 🙂

IMG_1760 IMG_1761 IMG_1762 IMG_1763

I fredags köpte jag nya skor. Ett par stöletter med en rejäl klack och platå. Jättesköna att gå i och en guldig dragkedja i bak som detalj. Älskar dom! Jag vill gärna ha klack då jag är så kort och vill komma upp lite men är fasen inte beredd att betala priset av att få APONT i fötterna efter bara en halv dag. Dessa är ifrån Din Sko och gick på 600 spänn.

dagens_outfit_dinsko

Hade dom till mina Please Jeans som jag vek upp benen på. Trivdes riktigt bra i den här outfiten faktiskt. (Torskställningen i bakgrunden bjuckar jag på. 🙂 )
Kofta: Gina Tricot
Jeans: Please Jeans från Furia
T-shirt: H&M Divided
Skor: Din Sko

lockar_plattång plattångslockar

Här ville jag visa dig vilken otrolig skillnad det blir på håret med lite plattångslockar. Jag gjorde en sida med plattången och sparade den andra. Ska säga att håret här är sovet på och sedan urborstat så det är inte alltid sådär ”svinto” som det ser ut. 🙂 Men visst är det stor skillnad?

Det var det, nu ska jag sätta mig tillrätta här i soffan och bara njuta av de sista timmarna av denna söndag. Du vet väl om att det är blodmåne inatt. Vid kl 04.10 inatt så kommer hela månen färgas röd då den ligger i jämn linje med jorden och solen. Detta händer väldigt sällan så pallar du eller vaknar med tuppen så upp och kolla ut. Det ska vara någorlunda klart väder inatt också så då syns det nog bra också.

Imorgon berättar jag om vår dag idag. 🙂 Ha en fin kväll…

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nonstop kakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x