Love Forever RABATTKOD, event och bars…

Halloj i stugorna!

Här har vi just ätit middag. Efter att vardagsekonomen var här igår så går nog våra tankar helt annorlunda. Alltså, vi handlar typ varje dag. Helt kasst. Vi skriver sällan notor utan handlar på liksom. Sen kommer man hem och märker att man har två paket till i skafferiet. SÅ idag handlade jag inte utan lagade mat på det vi hade hemma. Rotade fram falukorv, kokade glutenfri pasta och sen hade vi kvar lite hemlagad mos från igår så då tog jag det.

IMG_2125

Idag var jag in på Love Forever kontoret. Tog bild på vår cooling till slyktdocka som står där. Jag vill att du bockar för den 5/11 i kalendern. Det är en torsdag. Då kommer årets Love Forever event att gå av stapeln här i vår lilla hemstad. Det kommer vi att ha anmälningar till. Det kommer bjudas på tilltugg, bubbel och så kommer det finnas Love Forever kläder till SUPERPRISER! Vad sägs om kläder ifrån 100 kr…. WOW! Då måste ni komma! Vi kommer att ha tävlingar, utlottningar och så kommer vi förhoppningsvis ha några härliga shopar till som kommer till eventet och har vrakpriser! Så, den 5/11 alltså! Bocka av i kalendern. Kommer mer info här på bloggen framöver.

12071160_1594666387466155_870143870_n(1)

Apropå VRAKPRISER! Just nu har Love Forever:s WEBSHOP ett supererbjudande under 1 dygn.  Du får 24% rabatt i 24 timmar på ALLT i webshop, alltså till kl 12 imorgon på dagen. Här ovan ser du en av mina favvotunikor. Jag använder den här massor. Till allt! Jeans, strumpbyxor, svarta tajta brallor m.m. Så användbar. Den här heter Johanna Dress och du hittar den HÄR. Du anger bara HAPPYSHOPPING som rabattkod!

Nä, nu ska jag mumsa i mig en av mina ”bars” som jag bakade idag. Alltså, SÅÅÅÅÅ grymt recept. Du måste testa baka dom, perfekta att slå in i lite plastfolie och stoppa ned i väskan så har du ett grymt bra och nyttigt mellanmål med dig i väskan. Recept och bilder kommer imorgon! ♥

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
8 years ago

Bokar in dagen i kalendern direkt :). Kan man anmäla sig redan nu?
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrica
8 years ago

Ja gör det! 🙂 Tyvärr så kan man inte det ännu, men lovar att gå hårt med när man får anmäla sig så du inte missar! Kram

Paulina
Paulina
8 years ago

Mästerfotografen och lite små reklam i bakgrunden ser jag 😉 bra där

Nästa inlägg

Kärleksmums med mörk choklad

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x