Mysmorgon och Det Okända!

IMG_2122 IMG_2123 IMG_2124

 

Godmorgon min vän!

Ojojoj, så kallt det var i morse! Frosten låg som ett vitt krispigt täcke på gräsmattorna ochh bilarna var täckta av is. Nu börjar de kalla morgnarna med isskrapning. I  morse ville Milo hjälpa till men blev sur när han inte fick loss isen så bra som jag. Imorgon skulle vi visst byta skrapor. 😉 Jag tände ljus överallt i morse och det kan vara såååå mysigt tycker jag. Vsste du att ett ljus värmer lika mycket som en människa. SÅ i morse stod det ett helt fotbollslag i vårt kök. Haha… 🙂

Du, i morse kollade jag på det senaste avsnittet av Det Okända på sjuan på play. Här hittar du det. Det sjuka är att vi bodde granne med Evelina som var med i programmet. Vi hade lägenheten ovanför henne. Igår kväll gick min telefonn tydligen varm (jag sov) om att vårt gamla hus var med i Det Okända. Nu vet inte jag hur ni, mina kära läsare, ställer er till livet på andra sidan? Vad tror ni? Jag kan bara säga att vi också varit med om lite märkliga saker i den lägenheten vi bodde i också så jag var inte alls förvånad att Evelina haft dett jobbigt i sin lägenhet. Jag är personligen  övertygad om att det finns ett liv efter detta. Jag har varit hos ett medium som visste saker om mig, mina barn, Tony och mitt liv som INGEN annan vet. jag har själv varit med om för mycket för att kunna förklara det som logiskt så jag har min övertygelse.

Vad tror du på? Tror du på något efter döden? Tror du på andra sidan? Berätta gärna! Har du själ varit med om något märkligt? Har du kanske upplevt något som inte går att förklara? BERÄTTA! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ewa
Ewa
8 years ago

Gud vad mysigt Ninnis!!!! Du tar verkligen vara på de små stunderna;) Ps! Så suverän blogg läser varje dag och insperas av dig!!! 🙂 Massor med kramar från Ewa i Linköping;)

angelicasandberg
angelicasandberg
8 years ago

Vad mysigt ni har det!

Jag tror definitivt på ett liv efter döden och tycker sånt där är så himla intressant verkligen!

kram till dig!

anneli
anneli
8 years ago

Hej himla mysigt och fint hemma hos er. Personligen tror jag inte på ett liv efter detta. Något på andra sidan tror jag inte på. Jag litar mer på vetenskapen och där har de inte fått fram några bevis för att någon andra sida finns. Men jag tror inte heller på gud av samma anledning. Men var och en får tro och tycka vad en själv vill.
Däremot är det bäst att söka information och ta reda på så mycket man kan om det som man tror är andra sidan eller vad veteskapen säger.
Jag känner en person som pratar med andar men är mycket skeptisk till det. Jag tror många hämtar tröst i att det finns något efter detta liv. Det är ok göra det här på skoj skull men inte ta betalt för det. Det är min åsikt. Ha en bra dag. ♥

Linda
8 years ago

Vad fint och mysigt du ser ut att ha det hemma!
Jag tror absolut på ”det okända”. Har så svårt att se det som ett liv efter döden, men det är det ju naturligtvis och eftersom att jag vet och tror på det ena så tror jag ju också på ett liv efter döden. Känns bara så konstigt att säga det för trots allt detta känns döden för mig så definitiv. Helknasigt, jag förstår det 🙂

Annika W
Annika W
8 years ago

Hej!! Jag tror definitivt på ett liv efter detta! men även ett liv före det här. ”Andra sidan” känner jag av hela tiden och fördelen är att man aldrig känner sig ensam 😉
För ett tag sedan fick jag hem min älskade farmors gamla linneskåp som hon ville att jag skulle ha när hon gick bort. När det burits in och stod i hallen kände jag hur hela jag blev alldeles varm. Någon vecka senare när jag står i köket på kvällen så kändes det som att jag trampade på någons fot när jag skulle stänga kylskåpsdörren. Känslan sa då direkt att det var min farmor som var på besök. Att hon är här hemma och vakar över mig och min familj…
Även min lillebror, min pappa och min 7 åriga son känner av ”andra sidan”. En fin känslighet som går i arv enligt mig. Om det är verklighet eller bara inbillning spelar inte mig någon roll, jag vill tro och känna som jag gör.
Kram <3

Lotta
Lotta
8 years ago

Hej Nina, visst är det vackert med dessa levande ljus nu på höstkanten, värmer och ger ljus, rätt för både kropp och sinne! Jag har inte direkt upplevt andra sidan själv, däremot min 7-åriga dotter har sett/upplevt det. Hon har berättat det på barns uppriktiga sätt, inte fabricerat ihop utan det har kommit med en gång och jag tror det mycket väl kan stämma. På vilket vis har du ”kännt” av andra sidan Nina?MVH/Lotta

Emelie - Svenskadopterad
8 years ago

Jag vet inte riktigt vad jag tror om den saken, men sådant fascinerar mig däremot väldigt mycket. Jag tycker det är jätteintressant!

Nästa inlägg

Ny klädförvaring!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x