ANNONS

Mysmorgon och Det Okända!

/

IMG_2122
IMG_2123
IMG_2124

Godmorgon min vän!

Ojojoj, så kallt det var i morse! Frosten låg som ett vitt krispigt täcke på gräsmattorna ochh bilarna var täckta av is. Nu börjar de kalla morgnarna med isskrapning. I  morse ville Milo hjälpa till men blev sur när han inte fick loss isen så bra som jag. Imorgon skulle vi visst byta skrapor. 😉 Jag tände ljus överallt i morse och det kan vara såååå mysigt tycker jag. Vsste du att ett ljus värmer lika mycket som en människa. SÅ i morse stod det ett helt fotbollslag i vårt kök. Haha… 🙂

Du, i morse kollade jag på det senaste avsnittet av Det Okända på sjuan på play. Här hittar du det. Det sjuka är att vi bodde granne med Evelina som var med i programmet. Vi hade lägenheten ovanför henne. Igår kväll gick min telefonn tydligen varm (jag sov) om att vårt gamla hus var med i Det Okända. Nu vet inte jag hur ni, mina kära läsare, ställer er till livet på andra sidan? Vad tror ni? Jag kan bara säga att vi också varit med om lite märkliga saker i den lägenheten vi bodde i också så jag var inte alls förvånad att Evelina haft dett jobbigt i sin lägenhet. Jag är personligen  övertygad om att det finns ett liv efter detta. Jag har varit hos ett medium som visste saker om mig, mina barn, Tony och mitt liv som INGEN annan vet. jag har själv varit med om för mycket för att kunna förklara det som logiskt så jag har min övertygelse.

Vad tror du på? Tror du på något efter döden? Tror du på andra sidan? Berätta gärna! Har du själ varit med om något märkligt? Har du kanske upplevt något som inte går att förklara? BERÄTTA! ♥

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00