O-R-O

Hej på er!

Sitter hemma i soffan med nervösmage och oro i bröstet. Tony har just åkt ned med Milo till jourläkaren för en koll. Idag hade han nämligen väldigt ont i huvudet och mådde illa i skolan. Så pass att de fick ringa efter oss. Han har inte gjort sig illa eller nåt, däremot ringde vi 1177 och rådfrågade angående fästingbettet han fick för en och en halv vecka sen. De trodde inget om de men ville kolla. Genast flödar katastroftankarna och jag mår verkligen illa av oro.

Ni som läst här länge vet ju att jag inte är direkt normal när det kommer till sånt här, jag får dåndimpen. Så pass att Tony faktiskt ville åka själv med Milo. ”Var hemma och håll koll på ljusen” sa han. Det kanske låter konstigast i världen men alltså, vi ska få luftvärmepumparna denna veckan, därför bränner vi brasor och ljus för glatta livet här. Dock så tog vi upp ett el-element, jag hatar att frysa. Jaja….så då var det nog bäst att jag stannade hemma. Men vet inte om det var bättre direkt? Oron är jobbig för mig, hatar oro. När det gäller barnen går man alltid upp i atomer. No matter what!


Min sötfis! ❤️ Nu håller vi tummarna för att det bara är nåt virusskit eller bara vanlig hederlig huvudvärk! Såg faktiskt några jag känner på FB som haft samma med sin pojk, kanske är det nåt som går?

Jo, men eftersom jag är så nervös här så får jag typ inget gjort. Tänkte att jag sätter mig och bloggar och skriver lite, för att tänka på annat helt enkelt. Hittade en sån där lista som man kan fylla i, perfekt tidsfördriv!

1. Vem är din bästa vän? Tony och Maria

2. Vad har du för skostorlek? Hade 36 innan barnen, nu har jag 37 1/3. Såååå kul storlek, NOT!

3. Brukar du skratta för dig själv? Absolut, helst när jag kommer på nåt kul som jag varit med om.

4. Vilket är ditt favoritnummer? 6

5. Vad var det senaste du åt? Kvällsmaten här ikväll som var ugnsbakad kycklingfile med sötpotatis.

6. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Tony

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? På riktigt så börjar jag nog bli nucka för jag fick verkligen tänka till här. Men jag måste nog säga utstrålning. Tonys utstrålning första gången vi sågs, MAJJ GADD! Jag blev nog kär direkt! 😀 Sen gillar jag tatueringar och när man ser snäll ut.

10. Favorit TV-program? Oj, så mycket som jag gillar….allt kl 20.00 på TV:n typ. Haha 😀

11. Har du några syskon? Ja en yngre syster som är 9 år yngre än mig.

12. Längd? 160 cm

13. Hårfärg? Min alldeles egna, brun råttfärgad typ. 🙂

14. Ögonfärg? Blå

15. Använder du kontaktlinser? Ja, senaste jag testade var progressiva. Så BRA!

16. Favorit högtid? Julafton! Love it!

17. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Jajjemen, ibland bara för att jag känner att jag behöver släppa på späningar. Jag gråter ofta.

18. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej för helvete! Jag skulle bli så yr så jag svimmade tror jag. Kunde när jag var yngre…nu övar mest Milo på det här hemma och jag blir rädd att han ska göra illa sin nacke. Såklart! What else liksom?

19. Kramar eller kyssar? Oj, jag kan vara hemskt kramig och pussig lika gärna som jag kan känna att jag vill ha space. Hmmm, svårt. Jag gillar båda! Men inga kyssar på morgonen! 😀

20. Har du tatueringar?  Japp, 11 stycken. Hade planer på att göra sleeves på armarna men kom av mig på nåt sätt. 

21. Vad lyssnar du på just nu? Jag har på TV:n i bakgrunden. TV4 nyheterna är det visst.

22. Piercingar? Har haft i bröstvårtan och naveln men det var förr, när man var ung. 😉

23. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? Jag tänkte och tänkte på den här frågan. Kommer inte på nåt och det låter ju inte klokt. Kan man vara så PK? Har kört för fort, då blir man ju påkommen typ.

24. Vem vill du träffa just nu? Just nu Milo och Tony, men annars så skulle jag vilja träffa mitt närmaste tjejgäng och äta middag och mysa med.

25. Hur många kuddar sover du med? Alldeles för många, sover lite upprätt typ…. 

Nu fick jag precis ett samtal ifrån min fina lilla 6 åring. Han kvittrade så glatt i telefonen att han var så himla duktig hos doktorn. Han berättade vad doktorn gjort och sagt. Det var ingen fara alls, det fann inget alls som tydde på att detta kunde ha med fästingen att göra. Får man huvudvärk pga av en fästing t ex så går inte huvudvärken bort av värktmedicin. Sen brukar man ha mer symtom. Så nu kan den här mamman dra en liten lättnades suck här hemma i soffan. Thank god! Vi lovade honom att vi skulle ha lite mys innan läggdags så de drog till affären för att inhandla lite gottigt!

Tack för att jag fick skriva av mig lite. Det var skönt att sitta och göra det medan jag blev lite orolig. Ett bra sätt att ha tankarna på annat, tänk på det om du har något du funderar och är orolig över.

Kram // Nina ♥

milo_sigtuna

1
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Skönt att det inte var nåt allvarligt med sonen. Ha en mysig kväll nu när du kan släppa oron för denna gång.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Ja jätteskönt! ♥ Tack

Åsa
Åsa
8 years ago

Så skönt att det inte var någon fara med lillpysen!!! Jag är lika illa själv…njut av kvällen nu med alla söta bönder !
Kraaam

Sara
Sara
8 years ago

Men vilken lättnad. Njut av kvällen. Kram på dig / Sara

D Diana
8 years ago

Ah men gud så skönt att det gått bra och jag måste ju säga att fy så härligt att höra att någon annan också är som jag, såå orolig och allt att mannen nästan hellre åker in själv med barnen. Känner mig inte så bra som mamma när jag är så, för jag vill vara stark och närvarande för barnens skull men fy så orolig och rädd jag blir. :/

Skönt att det gick bra och härlig lista!

Evelina
8 years ago

Skönt att det var ok med Milo. Hoppas nu att ni får det mysigt i tv-soffan =)

angelicasandberg
angelicasandberg
8 years ago

Vad skönt att läsa att det inte var någon fara med Milo!
Dock förstår jag att du blir sådär orolig, det måste vara för vi är mammor, och då kommer de där extra mammorkänslorna <3

Kram Kram

Vickis
Vickis
8 years ago

Åh vad skönt att allt såg bra ut! ❤
Hoppas ni haft en riktigt härlig myskväll i soffan.

Åsa (en annan än ovan :-)
Åsa (en annan än ovan :-)
8 years ago

Åh vad skönt att allt var bra! Vet precis hur det är att må illa av oro. Jag blir inte så orolig när det gäller mig skälv men fruktansvärt rädd när det är något med barnen. Kram och njut av kvällen!

Carolin
Carolin
8 years ago

Måste bara skriva att jag har mått precis som dig i nästan hela mitt vuxna liv; ångest och hypokondri av värsta grad. Sprang till läkaren i tid o otid. Jag orkade inte med mig själv till slut. Gick till husläkaren o bönade o bad om hjälp på ngt sätt. Jag fick remiss till KBT och började äta Cipralex. Efter en vecka kände jag mig som en ny människa. Ett ton hade lyft från mina axlar. Sedan blev det bara bättre och bättre. Idag, ett år senare, finns ingen oro i mitt liv. Jag är piggare, gladare och mer avslappnad. Och jag känner mig STARK. Oron o ångesten tog all min energi tidigare. Jag har inte varit hos doktorn på ett helt år nu.
Jag gick i KBT i ca 6 månader och äter medicinen på obestämd tid.
Är så glad att jag tog tag i detta. Sån enorm lättnad.
Gör det du med!

Linda
Linda
8 years ago

Hej! Ett litet tips på en orolig själ som hjälper mig när jag behöver fokusera på annat: målarbok för vuxna. Fram med boken och vässa pennorna och måla utav bara sjuttsingen och hela världen försvinner, jag lovar 🙂

Tack för en underbar blogg!!

Kram

Susanne
Susanne
8 years ago

Krya på Milo!

Mia
Mia
8 years ago

Skönt att allt va bra med Milo! Förstår din oro.. Dom är ju det bästa vi har!

Stort GRATTIS till Tony på hans dag!! Hoppas ni får en härlig dag!

Kram

Nästa inlägg

Baka dina egna ENERGIBARS

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x