Familjedag, thaimassage och snart tävling

Godderkväller!

Här har vi 2 fotbollslag tända. Ja, ljus alltså. Så mysigt. Tony ligger och snarkar ljudligt i soffa här bredvid mig, Milo sitter och ritar bredvid mig på andra sidan. Barnprogram på TV:n, brasan sprakar och jag sitter här och bloggar. Ja, man kan inte ha det så mycket bättre. Hade de stora barnen varit hemma hade det varit fulländat. Men det är nog så som ni alla skrev till mig i inlägget om separationsångesten, man vänjer sig. 

Senast överförda64

Apropå stora barn. I morse ringde Thedde och ville ha skjuts till samlingen. Hans pappa var inte hemma, hans egen bil var här hemma och han skulle vara på samlingen om en kvart. Man ba: Men så braaaaa att du ringer nu!! Jag skulle just sätta mig till bords för att avnjuta härlig lugn lördagsfrukost. MY ASS! Det var bara att hoppa i den här snygga munderingen. 😀 😀 Sen fick jag sätta rallyrekord för att hinna få honom dit i tid. Han har ärvt sin mammas härliga tidsoptimism. Voi voi!

IMG_2296

Efter all kalabalik så fick jag i alla fall i mig lite frukost. Sedan bar det av till Nibble gård för familjedag. Riktigt mysigt! Vi började inomhus med fika. Det fanns allt möjligt gott som morotskakor, bullar, stora härliga kladdkakor m.m. Milo valde en hästsko med chokladdoppande ändar. 😉 Hans val är så härliga ibland.

IMG_2297 IMG_2298

Där fanns också egengjord äppelmust. Så söt den härliga äppelgirlangen var runt, ser ni? Det var kastanjer och äpplen varvade. Jag tål inte äpplen, får kli av dom, så det blev ingen äppelmust för min del.

IMG_2300 IMG_2308 IMG_2315 IMG_2317 IMG_2319

Det blev också en stor dag på många sätt. Milo red häst för första gången. Han har suttit upp nån gång för att vi varit i stallet med Elliot, men aldrig velat rida. Idag vågade han äntligen. Han var så sjukt stolt och glad lilla Plutten. Kusin Neo har brassat på häst tidigare så han var van.

IMG_2337 IMG_2342 IMG_2343 IMG_2345 IMG_2346

Han har ju också varit så försiktig med ansiktsmålning. Men idag blev det en riktigt blaffig batman över ögonen. Oh happy day! Nu har han just tvättat av den då allt var svart typ. Han tyckte det var lite pino när vi senare käkade på stan, men jag förklarade att alla bara skulle tycka att han var cooool. 🙂

IMG_2328 IMG_2334

Kusinerna Molly och Neo fick såklart också en varsin ansiktsmålning. Så söta! ♥

IMG_2329 IMG_2330 IMG_2333

Tony och hans bror John fick Thailändsk massage i en kvart. Tony har massor med spänningshuvudvärk och thaimassage är både hårdare och mer stretchig för musklerna så Tony fick prova lite. Han tyckte det var bra, att hon som masserade tröck på rätt rejält. Men han hade behövt säkerligen en timma flera ggr i veckan för att släppa på sin späna onda nacke. Lite typsikt att de båda har problem med det, det går säkert i generna eller nåt. Visst är dom lika?

IMG_2353

Vi avslutade inne i stan med en väldigt sen lunch tillsammans. Lax som vanligt, jag äter väldigt mycket lax. Tcyker det är väldans gott och riktigt bra mat.

Jaha, nu är det bara kvällen kvar. Imorgon bitti ringer klockan tidigt då vi åker till Stockholm och Stockholmsmässan där jag ska vara med i tävlingen Blogg & Konditorduellen. Kom och titta vetja. Så kul ju! Carro ringde tidigare och snackade lite vett med mig. Jag började nästan ångra mig att jag tackat ja, blir det stressigt, gör jag bort mig om jag är med…ja men du vet hur tankarna kan gå hos en sån som mig?! Härliga Carro ringde och ba: ”Nä vafasen Niiinis, nu åker vi dit och har riktigt jäkla skoj”. Hon är så jäkla härlig, SOM jag tycker om den hönan alltså! 😀 ♥ Tony och Milo åker med så Tony får fota under dagen så ni också får se hur vi har det.

Nu ska jag mysa med min lilla familj här. Ha en mysig lördagkväll nu! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Tvillingar?

Agneta
Agneta
8 years ago

Lycka till imorgon, varför skulle du inte vinna liksom! =)

Kina
Kina
8 years ago

Lycka till i morgon!!

Annika
Annika
8 years ago

Mysdag! Asså…. såååå lika! Sitter likadant, samma uttryck m m. Vad sjukt kul att se! Och Milo – såååå lik dig!
Heja dig imorgon!
Kram!

Nästa inlägg

Familyhappening

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x