Ge mig en serie!

 
Go’kväll!

Men NEJ!!! Jag hade ju skrivit inlägg och det hade verkligen inte kommit in här! 🙁 Låg kvar och skräpade i utkorgen! Förlåt min vän, vilken kattskitsbloggerska.

Ja såhär satt vi hos mamma och pappa och väntade på inslaget i VARDAGSPULS. Men inte fasen dök det upp inte. Vi fick mejl om när det skulle sändas och då var det 13:e oktober. Nu vet jag inte längre. 🙂 Bodil (vardagsekonomen) sa något om den 20:e så det har säkert ändrats. Jaja…det blir väl bra det med.

 
Igår fick jag gamla bilder skickat till mig, tagna av syrrans ex Erik. Hjärtat slog frivolter när jag fick se dessa små härligheter. Mina stora barn som småttingar. Vi har massor med bilder på dom, men väldigt lite digitalt och väldigt många foton i skokartonger. Fifan! Har Du ordning på sånt? Det kan jag verkligen få ont i magen för ibland, det är sånt jag verkligen skulle vilja ha ordning på. Nån dag….ja då jäklar ska jag ta tag i det. 🙂

 
Sons of Anarchy

Ja, jag skickade över frågan idag på Instagram (ninahermansen1), ja alltså….vilken serie måste jag börja följa?! Många tipsar om den ovan. Min svägerska bl a. Har du nån som du verkligen vill tipsa om?

0
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
8 years ago

The Suits är ett MÅSTE!!
Vampire diaries, The originals är ruskigt bra!!
Bron är också extremt bra!

annelie
annelie
8 years ago

Jaa lyssna på svägerskan. Du måste bara välja Sons of Anarchy. Bästa serien nånsin. Efter första avsnittet kommer du vara fast och sen kommer du undra hur du klarat dig utan SOA, och när du plöjt igenom alla säsonger till slutet (du kommer hitta tid på dygnet du inte trodde fanns för att få tid och titta) kommer du undra igen hur du ska klara dig efter SOA 🙂

Annika
Annika
Reply to  annelie
8 years ago

Exakt så 🙂

Tänkte länge att nää den serien kan inte vara bra. Men tänkte jag tittar väl på ett avsnitt… Och nu har jag kollat slut…

BBuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu

Anna-Carin W
Anna-Carin W
8 years ago

Outlander!

Hanna
Hanna
8 years ago

Sons of Anarchy, Bron, The walking dead, Fear the walking dead, Modern family, Glee, The 100, Vänner, The big bang theory, Lost, The killing, Downton Abbey, Homeland, House of Cards, Dexter, True Blood…

Allra allra bäst är Sons of Anarchy, Bron och Downton Abbey… och Vänner… och Modern family.

men alltså, har jag inget liv?? Det verkar inte så…

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Lite roligare: The Big Bang Theory med bland andra coola Sheldon 🙂

aa
aa
8 years ago

Sons och Breaking Bad är mina tips.

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

The killing!!

Kajsa
Kajsa
8 years ago

Om du har Netflix måste du se Drop dead Diva!! En superbra serie som bygger på en annorlunda story som innehåller kärlek, sorg och komedi. Du kommer bli beroende av nästa avsnitt, och nästa, och nästa….

Annika
Annika
Reply to  Kajsa
8 years ago

Yepp den har jag också sett alla säsongerna av 😛

Emma på berget
Emma på berget
8 years ago

Sons of Anarchy är riktigt bra. Lite väl brutal för min smak men det är inte så ofta.

Anne
Anne
8 years ago

Hello!
Dexter eller Breaking Bad, om du inte ser nån av dessa nu så lägg dom på minnet till nästa gång:)
Happy lill lördag till er:) //A

marie
marie
8 years ago

O. Lycka ! om jag hade SoA osedd!! bästa ever …. sen älskade jag Sopranos ..

Helene
Helene
8 years ago

The Affair på HBO Nordin så fantastiskt bra.

Lotta
Lotta
8 years ago

Drop dead diva

Nästa inlägg

Livsresan

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x