SÅ kan en morgon se ut hemma hos oss….

Go`kväll!

Onsdagkväll in da house. Jag har faktiskt varit ute på en kvällpromenad med min bästis Maria. Den andra rundan idag. WHAT?! Man kan ju tro att jag dragit igång en högre växel eller är sur på gubben eller nåt, men det är jag inte. Haha….. blev en runda i morse och en ikväll också. Superskönt!

Jag lovade ju att jag skulle visa lite hur vår morgon kan se ut.

IMG_2789

I morse började vi med att läsa lite på läsläxan. Det är en helt bidarr känsla när man sitter där bredvid och hör sin ”bebis” läsa flytande. Helt sjukt bisarrt…..känns som det inte är klokt och som om det gått alldeles för fort. Hur gick det så snabbt? Hur är det ens möjligt att han läser redan?

IMG_2787 IMG_2788

Vet ni hur mycket jag älskat/älskar mina barn som nyvakna? Jag vill borra in ansiktet i deras hår, jag vill krama deras varma kroppar, dofta in dom….finns inget så härligt som ett nyvaket litet barn. Åh, det mysigaste. I morse var han på så bra humör också. Berättade massa roligt för mig och var lite sådär ”full i fan”.  Iiiiiiih, vill bara nypa honom hårt i kinderna. 🙂

IMG_2791 IMG_2793

I morse gjorde jag mig till riktigt redigt må ni tro. Jag brassade i ordning ”toast”. Milo tycker det är jättegott. Nu har jag ett lite grövre bröd och så är det smör och ost emellan. Han älskar´t och äter oftast upp alltihopa. 2 mackor för en kille som äter som en myra är stort och gansa så mycket, dessutom fick han i sig en tallrik yoghurt. WOW liksom!

IMG_2794

I morse fick jag plocka fram sylådan. Milo har en sko som plösen liksom lossnat på som han i stort sett nämnt varje morgon. I morse tänkte jag att nu jädrar ska jag fixa den.

IMG_2797Lite smutsiga, men hela. Milo var så söt, han kunde liksom inte fatta hur jag bara kunde fixa den sådär. ”Jo men jag sydde ihop den” förklarade jag. ”Men hur?” Han kunde bara inte förstå. Det var då jag kom på, han har ju aldrig sett när jag syr. Han har aldrig sytt själv heller. SÅ hur ska han förstå hur det går till då? Ibland tar man nog bara förgivet att dom ska förstå vissa saker. Jag förklarade i alla fall hur jag gjorde när jag sydde ihop den där plösen. Han blev verkligen jätteglad, så tacksamt att vara mamma till en sexåring emellanåt.

Ja, så kan det se ut med en morgon hemma hos oss. Både läxläsning, toast-making och systuga. 🙂 Nu ska jag njuta av min familj här, Elliot är hemma för andra kvällen i rad och jag svimmar nästan av. Då gäller det att njuta för fullt då det faktiskt händer ganska så sällan. 🙂

Trevlig kväll till dig! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
8 years ago

Ja, är det inte otroligt att man som mamma alltid tänker på hur mycket de får i sig. Oavsett hur gamla de är. 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anne
8 years ago

Precis så! 🙂

Nästa inlägg

Snabb chokladmousse

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x