Varm välkomna på årets mysigaste mingel med Love Forever!

Japp då var klockan 9 och anmälan är öppnad!

Årets härligaste event är på gång. Jag och Love Forever har satt ihop detta härliga event tillsammans. Torsdagen den 5/11 mellan kl 17 – 21 kommer vi att ha ett mingel ute på underbara Tanja Dyredand kommer finnas på eventet och visa upp lite RAWFOOD och Anna Book Toledano kommer mingla med oss.

love forever inbjudan

Anmälan sker på mejl till mig på nina@loveforever.se. Först till kvarn gäller då platserna är begränsade! I mejlet ska du skriva vilka personer anmälan gäller för. Får du inget svar ifrån mig är du VÄLKOMMEN och har fått plats, får du däremot ett svarsmejl är eventet fullt. Jag kommer också att skriva här ifall eventet nu skulle bli fullt.

VARMT VÄLKOMNA PÅ ÅRETS MYSIGASTE MINGEL!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
8 years ago

Åh vad mysigt det lät! Synd att jag jobbar då! Kramar

Lena - Gott för själen
8 years ago

Vad roligt! Jag har just anmält mig och dottern. Får se om jag får plats eller inte då 🙂

Trevlig fredag!

Kram Lena

Nästa inlägg

Vem minns mycket sömn?

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x