Så gör du om en vas

Hallihallå vänner!

Kväll och vi har ljusen tända och brasan sprakar. Kan inte bli så mycket mysigare. På övervåningen är två av tre barn varav en har kompis med sig. Jag sitter med fötterna i knät på Tony medan jag bloggar. Ja, det kan inte bli så mycket bättre.

Jag tänkte jag skulle visa vad jag gjorde för pyssel häromdagen. Jag vet att ni är många som diggar det. Så jag tänkte att jag delar med mig lite. När jag vill förnya hemma så vill man ju helst köpa allt nytt. Men så kan  man ju inte heller hålla på. Det blir dyrt och till slut drunknar man i prylar. Jag lessnar rätt fort också varför det är idiotiskt att köpa en massa nytt som ändå ska bytas ut.

Senast överförda65

Jag har börjat samla på mig ganska så många cylindervaser i glas. Rätt trista om man tänker efter. Tänkte att jag ju hade kvar lite i min sprayflaska med guldfärg. Sagt och gjort så tejpade jag eltejp runt vasen, sen spayade jag loss lite.

Senast överförda66

Inte så tokigt alls va? De små guldprickarna gnuggade jag bara bort med en disksvamp. I dessa vaser behöver man inte bara ha blommor heller. Jag brukar ha både blockljus och värmeljus.

diy_guldsprayad_vas diy_guldspray

Här är lite annat som jag sprayat. En ljusstake som var vit ifrån början och en lampfot som var silver. Det blir helt annorlunda och gör lite ”nytt” hemma. Tips tips tips. Du kanske gillar någon annan färg som du vill spraya med.

Japp, det var dagens tips. Nu ska jag ta kväll här hemma. Njuta av värme och mys. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Men vad fint det blev!

Nästa inlägg

Fler bilder ifrån kryssningen!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x