Shopping på Erikslund

Detta inlägg påbörjades igår kväll men någon måste slagit mig hårt i huvudet då som sagt, eftersom jag  somnade ifrån hela patrasket. 🙂 Dessutom har vi just haft kalas här och jag ska även skriva om det. Men först kommer det här…..

Hoppas ni haft en mysig lördag (läs söndag, men detta skrevs som sagt igår) :), min blev spontan precis som den brukar kunna bli i vår familj. Det är skönt och soft när det får bli spontant. En lördag med inga måsten. Lite måsten har jag iom bakningen, men brassade ut till Erikslund i hopp om att hitta lite schyssta kakfat. Men nä…hittade inget som jag tänkt mig. Måste man beställa på nätet? Jag vill känns och klämma innan.

 

Inpackade i bilen och på väg till Erikslund. Tony behövde lite skjortor. Hittade en. Bättre än ingen. 🙂

 
  
Snabblunch på IKEA. Medan vi satt och väntade på Tony tog vi lite selfies. Milo har dock svårt att låta bli grimaserna så då är det bara att haka på. 😉

 
Som vi skrattade åt detta alltså. Jag hajade inte riktigt  men IKEA har nå huvudbonader som vi testade, sen skrattade vi gott åt alltihopa. Som t ex den mintgröna? Är det en hjärna eller vad? Turban? Haha….skrattar fortfarande. 😀

Klara på IKEA. Äntligen har vi investerat i duntäcken. Grejen är att jag inte velat haft duntäcken för att jag trott att det ska bli för varmt. Men så var jag hemma hos Maria och satt i hennes helfluffiga säng. Frågade såklart vad hon hade för täcken för jag vill också ha en fluffig säng? ”Duntäcken” sa Maria, skönaste ever. Hon förklarade att man varken svettas eller fryser. Sen läste jag på och då är det ju även bra om man svettas för det håller en liksom torr. Jo, så nu blev det såna. Köpte nya bäddset och överkast också så nu jeflar ska sängen se sådär härligt fluffig ut. Ska bara tvätta bäddseten först. Sen får du också se.

   

Självklart hann Milo med lite lek på gröna kullarna, what else? 🙂 Vi brukar ibland sitta i omgångar så den andra går gå i lugn och ro och kika. Här satt jag och skulle bränna av en selfie när jag plötsligt såg Tony i bakgrunden. 🙂

 
Precis innan vi åkte hem satte vi oss i fotobåset och tog lite bilder på oss. Älskar den här bilden! 🙂 Haha…..

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grattis på födelsedagen Elliot!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x