Givande promenad

Gokväll! 

ZzzzzzZzzzzz….hej, Nina heter jag. Jaha, var bara tvungen o kolla om jag fortfarande mindes mitt namn. Sitter här och kämpar med att hålla mig vaken så då är att blogga ett bra sätt. Å andra sidan har det hänt att jag somnat ifrån det också så man kan inte vara helt säker.

 

Direkt efter jag jobbat klart åkte jag och hämtade Milo. Kände att jag behövde komma ut i friska luften lite så Milo tog cykeln och jag promenerade. Det var sååå fint väder verkligen. Är hösten såhär är det helt ok.

  
Kolla bara?! Solen gassade i ryggen.  Jäklar vad mysigt det var. Älskar att småprata med Milo om ditt och datt. Sen stannade vi och letade pinnar i skogen. Sen fortsatte vi lite till och så hittade vi en ännu bättre skog att leta ännu större pinnar i. Ja sådär höll vi på….
Idag var en stor dag för Milo. Du ska få se varför imorgon! Nu ska jag ta kväll nämligen och slumra till lite tror jag. Ha en fin kväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Brownies i långpanna – LYXBROWNIES

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x