Mingel med Love Forever på Haga Slott – Nästan FULLT!

Planerar ju Love Forever mingel ute på Haga Slott för fullt!

Jag kan säga att det varit en strykande åtgång på platser, just nu är det närmare 120 platser bokade vilket innebär att det bara är lite drygt 30 platser kvar. Så roligt att Enköping sluter upp när det kommer till mingel…. Det kommer också folk från både Väserås och Stockholm vet jag. Så visst kan vi, ja vi här i lilla Enköping också.

haga slott 2 haga slott

Finaste Haga Slott som bara står och väntar på oss. Är det så att du vill komma så kan du läsa allt om minglet HÄR. 

Håller på att jobba in lite fina priser till prisbordet, jag försöker också få några små goodies. Alltså inga goodiebags men dock lite smått och gott som alla kan ta med sig hem. Så, sitter du på ett härligt företag med lite härliga produkter som du skulle vilja nå ut med till 150 glada kvinnor kan du kontakta mig på niiinis@outlook.com! Stort som smått är välkommet. 

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
8 years ago

Men gud vad jag skulle vilja vara där! Jobbigt att jag varken kan eller hinner vara med. Önskar i alla fall er en underbar kväll och avundas alla som ska vara där. <3

Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

Lena - Gott för själen
8 years ago

Det ska bli så kul att få mingla runt på fina Haga slott bland alla andra ming(ping)lor!

Kram Lena

Nästa inlägg

Godmorgon Måndag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x