THE BIG SURPRISE!!!

Här ovan kan du se en video på när vår lilla fis fick sin alldeles för tidiga födelsedagspresent!

Han var allt annat än beredd kan man säga, du vet sådär så han nästan blir lite chockad och inte riktigt fattar vad som pågår. Vår lilla tusse! 🙂 ÄLSKAR att överraska människor och se glädje, det finns ju för fasen inget bättre. Förhoppningsvis kommer han att hinna använda den lite innan det blir fullständig vinter tänker jag.

I videon hinner vi både ljuga och prata lite finska….. 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aa
aa
8 years ago

Näjj jag ville ju se Milo cykla också =) Snygg hoj. När min son var liten fick han en liknande cykel, vi köpte ganska fort stänkskärmar, även om de var korta så gjorde det stor skillnad på hur smutsiga hans kläder blev. Men det kan ju förstöra hela BMX-stuket förstås. =)

Therese
Therese
8 years ago

Hej Nina!
Brukar läsa din blogg och blir så impad av alla dina goda recept. Långpannebrödet du la ut för en tid sedan var det godaste Ever!
Nu är det dock dags att köra lchf och vill ha ett lchf-bröd som smakar just bröd. Många som lägger ut recept säger att deras recept smakar ”riktigt” bröd, men blir alltid besviken då det smakar allt annat än vanligt bröd…. Därför vänder jag mig till dig, som på riktigt har koll på det här med bak, har du något tips på recept för lchf-bröd som smakar i det närmaste vanligt bröd? Eller går det kanske helt enkelt inte att efterlikna vanligt bröd med lchf-bröd…

Nästa inlägg

REA på Boozt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x