Få rabatt på bästa hårserumet – Maybeauty Hårserum

Dags för tips och erbjudande!

Godmorgon! Jag har tagit en tidig morgon som vanligt och hunnit med både det ena och det andra. Idag har vi ledig dag och ska hitta på nåt mys! ❤️ Måste tipsa dig om detta serum först och främst….

Ja det har säkert inte undgått dig detta hårserum. Jag har själv sett att flera bloggare skrivit om det. När jag fick förfrågan om ett samarbete tänkte jag att ok, nu ska jag se ”what the fuzz is all about”? Alla pratar ju så gott om det här serumet så jag var uppriktigt nyfiken på vad detta nu var för produkt egentligen? Var det så bra som alla skrev?

 

Senast överförda72

 

Nu har jag testat det i några dagar och måste verkligen bara instämma i skönsången kring denna produkt. Den är GRYM. Det första jag märkte var hur håret blev efter man tvättat, handdukstorkat och borstat det. Då brukar mitt hår se ut som fnöske i topparna, även extensionshår. Lite sådär frissigt och flygigt liksom. Helst den här perioden på året då allt är mycket torrare. Det var det första jag märkte.

IMG_3129

Efter duschen så pumpade jag ut lite lite, var rädd att det skulle bli för flottigt. Sedan drog jag det i mitt nytvättade, nyborstade hår. ALL FNÖSKE FÖRSVANN! Alltså, det blev helt slätt följsamt och fint. Mitt hår har aldrig sett ut så när det börjat torka lite efter dusch. Jag var lite fundersam på om det skule funka på extension…..kan bara säga att det funkar finfint! Sen var det väldigt drygt, jag behövde inte ha i mycket alls för att få det sådär smidigt.

IMG_3128

Plötsligt var det bara följsamt och snyggt. Slätt och välvårdat liksom. Ingen frissighet alls. Sen såg det helt blankt ut. Jag älskar blankt hår. Det är så snyggt! ♥

Det här hårserumet innehåller essentiella fettsyror som långvarigt återfuktar och vårdar håret. Håret blir liksom levande, galet lätthanterligt…. alltså jag hade i serumet och sen torkade jag det med hårfönen. Borsten gick igenom snyggt och smidigt hela tiden för att inte prata om hur håret såg ut.  Tydligen får man in serumet mycket djupare om man använder en hårfön efter man applicerat det. Det innehåller arganolja (bästa oljan för torrhet), mandelolja, olivolja och linfröolja.

IMG_3132Nu står den på handfatet alltid. Så fort jag duschat och tvättat håret har jag i det.

IMG_2958IMG_2963 IMG_2964

När håret sen är torrt är topparna hela och följsamma. Inga slitna delade toppar utan sådär så det ser ut som om de är nyklippta. När jag har det rakt är det jätteblankt. Åh det är så fint! Jag färgar ju mitt hår väldigt sällan så jag får inte det där blanka som färg brukar ge, då är detta perfekt att blanka till håret med. Jag är svinnöjd med den här produkten och kommer absolut använda den varje gång jag tvättat håret.

Ja, så är det. Självklart får du rabatt på den här produkten om du nu också vill inhandla den. Hela 30% faktiskt om du anger Ninahair som rabattkod. Klicka dig in på den HÄR länken så kommer du direkt till erbjudandet. Den kostar 249 kr falskan ordinarie pris, nu pyntar du bara 174 kr för en flaska. Sen kan du beställa fler flaskor åt gången, då blir det automatiskt billigare för varje flaska.

I samarbete med Maybeauty

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Godmorgon <3
Det där lät nästan för bra för o vara sant! Har provat många serum men inte hittat nåt som gett den känslan som du beskriver 🙂 så nu blir jag ju också nyfiken att testa detta 😉
Hoppas du får en härlig höstag!
Kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Jag vet, men den är verkligen GRYM! Hoppas du också får en fin dag! KRAM

Madeleine
Madeleine
8 years ago

Jag har använt produkten i snart 3 veckor och har verkligen gjort mitt hår skinande, tack för rabatten. Dags att köpa en till flaska 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madeleine
8 years ago

Ja men visst är den kanon!!! Jag har använt snart i en vecka och är supernöjd.:) Varsågod för rabatten! ♥

Kajsa
Kajsa
8 years ago

Hej Nina! Försöker se på dina bilder hur många ml flaskan innehåller. Kan inte läsa mig till det på deras hemsida så om du kan hjälpa mig med den uppgiften vore jag glad. Mitt hår behöver definitivt en boost så den här produkten blir det nog!! Ha en skön ledig dag i höstsolen!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kajsa
8 years ago

Hej!

Den innehåller 100 ml. Räcker nog i en hel evighet tänker jag. 🙂

Kram

Kajsa
Kajsa
Reply to  Niiinis
8 years ago

Ok tack! Ska unna mig den!

Maria
Maria
8 years ago

Hur doftar detta? Har problem med allergier i familjen och kan inte använda produkter med starka dofter. Någon som provat som kan förklara hur det doftar ur flaskan och när man fått det i håret? Tack på förhand!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Maria
8 years ago

Hej!

Nej, det doftar lent och milt. Gott såklart, men absolut inte starkt. Inte så attraherar hela tiden känner doften i håret.

Martina
8 years ago

Åh tack för rabatten, jag har exakt de ”problemet” efter dusch, ser hemskt ut. Hoppas hoppas detta gör håret finare! 🙂 Har klickat hem en flaska nu!

Nästa inlägg

Pojken som försvann!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x