Ledig dag med kidsen

Todiloooo!

Visst är det Onsdag idag? Jag har varit Tisdag hela dagen! Hur kommer det sig? Jag tror att skollov sätter grillor i huvudet på en.

Idag har vi varit lediga här hemma. Vid lunch brassade vi till Erikslund och IKEA. Jag lovade Milo att han skulle få åka till skateparken idag, jag fick dessutom med mig Elliot idag vilket var en bonus.

 
  
Vi började med en lunch på IKEA. Jag käkade laxen. Elliot en stor köttbullar och Milo en barn-köttbullar. Elliot drog i sig 16 köttbullar och jag satt bredvid i chock. Haha….ni anar inte hur mycket tonårsbarn äter alltså!!! 😀

 

Efter en snabbis inne på IKEA och ett litet besök på H&M var det dags att åka till skateparken. Vi satt båda med hjärtat i halsgropen medan Milo susade fram. Jag har nog överfört en del rädslor på mina barn är jag rädd. Fan! Får hoppas att något av det mognar bort, ingen ska behöva vara ett sånt skrajsnöre som jag är.

Åh, jag är alldeles glad i hjärtat av att jag fått hänga med mina barn idag. Så mysigt! Mer sånt tack! ❤️ Nä, nu ska jag gå och gurgla saltvatten, jag har fått ont i halsen. 🙁 Buhuuuu….nu måste jag mota Olle i grind. På lördag ska vi ju fira Tonys 35 årsdag med lite vänner, vill inte bli sjuuuuk.

Hörrni, imorn ska ni få se lite bilder från vårt sovrum som jag knäppte av idag. Apropå sovrum, fifan vad skönt och gå och lägga sig, vaknade halv 3 inatt nämligen och har inte sovit sen dess. Det är den här tiden på året jag borde jobba som bagare. 😉

Trevlig kväll! Snart ”Bonde söker fru” på TV:n.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Hej! Googla efter ingefärsshot! Bra för bättre immunförsvar.

L8
L8
8 years ago

Vilken tjejmagnet sonen måste vara! Bra gener där, måste vara från mamman ;)Skönt med familjetid! Kram

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Herrejösses vad tidigt du vaknar kvinna :)).
Antar att du sover nu då.
Kul att hänga med barnen. Det har jag också gjort. Det behövs.

Nästa inlägg

Äppelkaka i långpanna

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x