Contouring

Du har väl knappast missat detta med contouring va?

Det är fler och fler makeupartister som visar hur de gör när de gör conturing. Kanske minns ni bilden som Kim Kardashians makeup artist la upp i nåt flöde och fick maaaassor med kommentarer.

contouring kim kardashian

Detta är alltså contouring. Det är alltså en metod man använder för att bygga upp ansiktet. Att framhöva och att tona ned helt enkelt, så bygger man upp ansiktet. Denna metod gör att man kan trolla med det mesta i ansiktet. Man kan trolla bort breda näsor, runda kinder och framhäva kindben. De som verkligen kan gör ett otroligt jobb med detta och kan verkligen göra underverk med ansikten.

Jag tänkte att jag skulle visa dig lite hur en contouring kan gå till med lite bilder. Detta är något som jag ibland gjort på mina väninnor och det är faktiskt helt troligt hur mycket man kan förändra genom detta. Inte är det speciellt svårt heller.

contouring 3 contouring 4 contouring 5 countouring2

Här har du några contourings som jag hittade på nätet. Som du ser är det en otrolig skillnad på första och sista bilden. Jag hajjar ju om man inte ställer sig och bränner av den här sminkningen innan jobbet. Men när det är fest kan detta vara riktigt SKÖJ! Ja när man har lite mer tid och känner att man kan satsa på en rejäl sminkning. Här ovan ser du lite hur det är uppbyggt. En del använder contouring med ”blöta” produkter, man kan också göra contouring med ”torra” produkter i puderform. Det är en smaksak, en del gör både och.

contouring

Bilden här ovan visar verkligen hur förändrad man kan bli! 🙂

CONTOURING 6

Jag letade fram lite produkter (som jag själv är sugen på). Stod faktiskt och tummade på Anastacias Contouring Kit i helgen men la bort den sen. Nu ångrar jag mig och tror att jag ska beställa den. Här ovan har du ett Real Techniques Rectractable Kabuki Brush (<-länk).

 

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon – kika in i vårt sovrum!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x