Ledig dag i bilder

Evening evening!

Ledig dag nr 2 är snart slut. Ja för mig och Milo som varit vakna sen vargtimman ja. Vi kommer inte vara vakna så länge till. Förstår ni hur mycket jag HAAAATAR att flytta tiden på det här viset?! Det blir verkligen fullständig kaos för oss…. Vi har liksom inget kvällsliv jag och Milo. På dagen idag t ex så ringde Thedde och ville att vi skulle gå på restaurang ikväll. Jag blev först och främst så jäkla glad för det är så sällan man ses nuförtiden och de initiativen är inte så vanliga. Men, Milo är dödstrött nu. Han kan inte hålla sig vaken, Tony borstade just hans tänder när han halvt som halvt sov. Jag sitter och ser ut som en zombie, förkyld och jäklig dessutom. Kommer väl klara det fram till 8 kanske, sen däckar jag. Vi bestämde i alla fall att det skulle bli hämtmat och mys hemma hos oss ikväll. Milo somnar nu men jag ska försöka hålla mig vaken så vi hinner torsdagsmysa lite.

trädgård_höst höstträdgård trädgård_höst trädgård_höst

Vi har haft en riktig hemmadag idag. Jag hann och fixa lite i trädgården. Plockade upp äpplen som fallit ned från trädet. Krattade lite, inte allt dock. Lika bra att vänta tills allt är nere, annars känns det bara som dubbeljobb alltihopa. Köpte en rund korg på IKEA igår som jag fyllde med äpplen. Nu blir det till att baka äppelpaj, äppelkaka och sen tror jag att jag ska göra äppelmos också.

IMG_3309 IMG_3310 IMG_3311 IMG_3315 IMG_3320

Ni som så gärna ville se när Milo cyklade på sin nya cykel får se lite bilder här. Han älskar sin nya cykel även om han tycker den känns väldigt stor. 🙂 Vi har inte satt på allt ännu, ja som reflexer och sånt. Stänkskärmar vil vi ju ha på men inte Milo. ”Då är det ingen BMX” säger han. Det ligger nåt i det men jag ser inte fram emot att se honom helt prickig från topp till tå… 🙂

halloween_pyssel halloween_pyssel halloweenpyssel halloween_pyssel halloweenpyssel

Idag ville Milo som sagt att vi skulle pyssla. Ok, lets pyssla. Efter vi varit ute så gick vi in och satte igång. Milo förklarade hur vi skulle göra, sen började vi ”freebase-a”. Det blev dessa roliga fladdemöss. Först hade jag ett rör som jag kapade, funkar lika bra med toarullar. Dom målade vi. Sedan klippte vi ur vingar ur vanligt papper och målade. Sedan tejpade vi fast vingarna på baksidan. Min fladdermus blev lite ”ninja” med det där bandet runt. 🙂 Vi ritade dit ögon och mun och grejer på vingarn med vit penna. Visst blev dom fina?! 🙂

petflaska_pennhållare petflaska_pennhållare pyssel_pennställ petflaska_guldspray_pennburk pennställ_petflaska_pyssel

Jag hann också slänga ihop den här pennburken till Milos tuschpennor. Klippte ur den ur en petflaska. Sprayade den guldig och gjorde de svarta detaljerna med eltejp. Nu står den fint uppställd vid Milos ritsaker.  Detta ska jag göra mycket mer! Fick supermycket inspo idag när jag gjorde den här. Går ju att göra i alla möjliga olika konstellationerna. Måste bara köpa mer sprayfärg och kanske vattenfasta tuschpennor. Nåt roligt tyg vore också roligt att limma på runt.

Imorgon har vi bestämt att vi ska gå på bio. Det blir en härlig avslutning på den här lovveckan. Vi har haft riktigt mysigt även om det blir lite tjatigt emellanåt. 🙂 Det är då jag helst inte ska vara så stressad, sätter jag mig ner och bara förklarar hur det ligger till och vilka turer det är innan vi kan göra ditt och datt så brukar han liksom sluta och godta att han måste vänta en stund. Stress är verkligen skit i de flesta lägen, man ska ta det mesta med ro…. vafasen hjälper det att stressa? Ibland tror jag att man stressar av bara farten också..utan att ens tänka. Å låt då säga att man har en sexåring bredvid som frågar ”När ska vi åka?” ”När ska vi pyssla”? När ska vi ditt?” När ska vi datt?” hela tiden. Ja då gäller det att man har lite is i magen och tar det hele med rooooo….. 🙂 Men fifan som man älskar de små liven, nu sover han så fint här bredvid mig och hjärtat blir så stort. ♥

Ha en fin kväll nu hörrni… ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Jag har skrivit det förut, men här kommer det igen; ÅÅh så fint du gör det Nina. Bilden med äppelkorgen ute i trädgården, ja good old Ernstie har inte en chans, men det vet du ju redan:-)) Ser så fint och mysigt ut. Och sonen ser ju helt lycklig ut över sin fina cykel.
Fast mest lycklig är han som har dig som mor:-)
Jag har precis bakat mina smarriga chokladmuffins, som blir som små kladdkakor. Har fredagsfikat på jobbet imorgon; en kollega kallade dessa muffins för ’Midnight muffin’ för att jag som är lite nattuggla, står och bakar de mitt i natten, haha. Köpt ny fin tunika på Indiska idag och går och lägger mig lite glad. Krya på dig och ha en fin finfredag. Kram Helene

Kina
Kina
8 years ago

Men vad fint du gjort i trädgården. Ha en härlig fredag.

paul
paul
8 years ago

vilka fina utemöbler du har, var är de köpta?
/Paula

Nästa inlägg

Frågor och svar om Maybeauty Moroccon Miracle hårserum

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x