Morning!

  

Godmorgon från frukostbordet! 

Åh herreminjee…. Jag är förkyld som en gammal raggarbil. Har druckit varm honungsvatten, varm mjölk med honung (överraskande gott) och C-vitamin. Dessutom somnade jag halv 7 igår kväll och har sovit med små uppvak fram till 4 i morse. 9,5 timma. Välbehövliga timmar! Det är nog den bästa medicinen. Sömn och vila, dricka mycket varmt och bara ta det lugnt.

 

Jag pallrade mig i alla fall på bio med Milo. Vi såg ”Insidan ut”….en väldigt annorlunda film måste jag säga och jag fick förklara lite för Milo. Men bra var den, helt klart. Lite tänkvärd också.

Hur som haver så har jag ingen feber även om jag är förkyld så vår lilla fest är ”på” ikväll. Jag är alltid så försiktig med allt, likt mig hade varit att blåsa av. Men jag tänkte om den här gången. Dels så är det så sällan vi ”medelålders” gör något sånt här och att så många kan! Sen är jag trött på att vara rädd för allt, rädd för hur kroppen ska må hela tiden osv. Blöööök vad jävla less jag är på det!  Så beslutet blev kööööör. Hälften av gänget som kommer ikväll är dessutom förkylda (i dessa förkylningstider) så vi är ett härligt gäng. 🙂 Jag ska göra det lite enkelt för mig med tilltugget, tänkte tipsa dig också om det sen. Har massa härliga idéer med tilltugg till festen som går fort och är enkelt.

Men du, vi hörs snart igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Jag tänker spara bilden på dig när du står bredvid Elliot i ikeainlägget häromdan i en mapp. Jag bara kände att så vill jag också försöka se ut.Stalker,nä bara en copycat!Du är så vacker. Ha en trevlig halloween och allhelgona. Hoppas du inte tycker jag låter helt knäpp. 😀

Lotta
Lotta
8 years ago

Är oxå i valet och kvalet om jag orkar med festiviteter ikväll, så jäkla förkyld och trött. Så ska man ändå ge postiv energi(som inte finns). Fårse vad det blir. Kram och önskar er en fin halloween!

Nästa inlägg

Fattiga riddare på sockerkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x