Morning!

  

Godmorgon frÄn frukostbordet! 

Åh herreminjee…. Jag Ă€r förkyld som en gammal raggarbil. Har druckit varm honungsvatten, varm mjölk med honung (överraskande gott) och C-vitamin. Dessutom somnade jag halv 7 igĂ„r kvĂ€ll och har sovit med smĂ„ uppvak fram till 4 i morse. 9,5 timma. VĂ€lbehövliga timmar! Det Ă€r nog den bĂ€sta medicinen. Sömn och vila, dricka mycket varmt och bara ta det lugnt.

 

Jag pallrade mig i alla fall pĂ„ bio med Milo. Vi sĂ„g ”Insidan ut”….en vĂ€ldigt annorlunda film mĂ„ste jag sĂ€ga och jag fick förklara lite för Milo. Men bra var den, helt klart. Lite tĂ€nkvĂ€rd ocksĂ„.

Hur som haver sĂ„ har jag ingen feber Ă€ven om jag Ă€r förkyld sĂ„ vĂ„r lilla fest Ă€r ”pĂ„” ikvĂ€ll. Jag Ă€r alltid sĂ„ försiktig med allt, likt mig hade varit att blĂ„sa av. Men jag tĂ€nkte om den hĂ€r gĂ„ngen. Dels sĂ„ Ă€r det sĂ„ sĂ€llan vi ”medelĂ„lders” gör nĂ„got sĂ„nt hĂ€r och att sĂ„ mĂ„nga kan! Sen Ă€r jag trött pĂ„ att vara rĂ€dd för allt, rĂ€dd för hur kroppen ska mĂ„ hela tiden osv. Blöööök vad jĂ€vla less jag Ă€r pĂ„ det!  SĂ„ beslutet blev kööööör. HĂ€lften av gĂ€nget som kommer ikvĂ€ll Ă€r dessutom förkylda (i dessa förkylningstider) sĂ„ vi Ă€r ett hĂ€rligt gĂ€ng. 🙂 Jag ska göra det lite enkelt för mig med tilltugget, tĂ€nkte tipsa dig ocksĂ„ om det sen. Har massa hĂ€rliga idĂ©er med tilltugg till festen som gĂ„r fort och Ă€r enkelt.

Men du, vi hörs snart igen! ❀

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
8 years ago

Jag tĂ€nker spara bilden pĂ„ dig nĂ€r du stĂ„r bredvid Elliot i ikeainlĂ€gget hĂ€romdan i en mapp. Jag bara kĂ€nde att sĂ„ vill jag ocksĂ„ försöka se ut.Stalker,nĂ€ bara en copycat!Du Ă€r sĂ„ vacker. Ha en trevlig halloween och allhelgona. Hoppas du inte tycker jag lĂ„ter helt knĂ€pp. 😀

Lotta
Lotta
8 years ago

Är oxĂ„ i valet och kvalet om jag orkar med festiviteter ikvĂ€ll, sĂ„ jĂ€kla förkyld och trött. SĂ„ ska man Ă€ndĂ„ ge postiv energi(som inte finns). FĂ„rse vad det blir. Kram och önskar er en fin halloween!

NÀsta inlÀgg

Fattiga riddare pÄ sockerkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x