MORR & REA

Ja men oj vad mycket positivare det känns nu…..

….eller inte. Fifan som jag bråkat med detta videoinlägg som jag vill visa dig. Jag spelade in ett ”göra sig fräschare piggare” sminkinlägg igår, redigerade det med trötta ögon igår kväll och tänkte att jag skulle ladda upp det idag. Eeeeh, går sådär va? Tekniska prylar som inte funkar kan få mig att gå bananas. Det finns inget så enerverande eller irriterande som det. På riktigt så måste jag ge upp nu och typ dra hemifrån så jag inte slänger datorn i väggen eller ännu värre in i brasan. Den skulle få perfekt plats därinne satt jag precis och tänkte.

Som du kan se här så laddar den upp såhär långt och plötsligt blir det ett stort rött kryss och så slutar den. GRRRR! Vilket skit! Jag ger upp för nu, har lite måsten på stan att ta itu med inför morgondagens stora mingel ute på Haga Slott. Ska skriva lite mer om det senare idag. Fortsätter ladda upp detta inlägg senare, ska bara tanka lite mer energi och ork först. 🙂

happy-holly-klänning-mörkgråmelange

Du, måste snabbt tipsa dig om att Bubbleroom idag har 50% på REAN!!! Snabbt in och fynda, tyckte HÄR.

Vi hörs sen igen!

 

 

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Min spontana tanke är att filen kanske är för stor för att laddas upp. Har du någon begränsning?
Hur lång är filmen? Googlade lite och i snitt verkar det gå åt 1GB/timme, i HD. Så 3GB låter galet stort, för jag gissar att filmen inte är tre timmar. Nog för att det säkert skulle gå åt för att få mig att se piggare ut. Hehe.
Hur blev den så stor? =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Tack för feedback! Well, mina filmer brukar ligga på typ 2 GB. Så den är liksom inte enorm på något sätt….det är därför jag funderar?! 🙁

Haha, 3 timmar låter mycket för att bli lite fräsch. Haha! Nä, den är drygt 12 minuter. Det borde den ju klara?

Berit
Berit
8 years ago

Snygg klänning helt klart 🙂

Nästa inlägg

Hösten med allt vad det innebär!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x