Tant är trött – mycket trött!

Go´kväll i stugorna!

Ja nu är jag sådär ”gå och lägga sig” trött. För många av er känns det nog som ett skämt. Typ què? Gå och lägga sig nu? Jag förstår att ni känner så för det är ju inte speciellt sent. 😀 Men men, tant Nina är tröttis den här tiden på dygnet när hon vaknat kl 03.20. Ge mig ett bageri, det skulle vara grymt! Strutta iväg till bageriet vid halv 4 rycket skulle inte vara ett uns jobbigt för mig allså. 🙂 Jag håller som bäst på att försöka hålla Milo vaken här bredvid mig. Vi lyckades ju få honom att sova riktigt länge i morse så det skulle inte skada om han i alla fall kom in i en någorlunda normal dyngsrytm.

IMG_3711 IMG_3712

Idag på eftermiddagen lånade jag mammas grymma fönsterputs maskin. Dock så var jag inte riktigt beredd på hur många moment det var att putsa dom då vi har vinterfönster i. Man plockar alltså bort vinterfönstrena och putssar dom också…. det högst upp får man passa när man tar loss de andra två för det kan dra i backen så det bara smäller om det. Men vad fint det blir när det blir klart. Får nog ge det lite tid då jag inte kan vara hemma själv när jag gör det, måste ha assistens av Tony nämligen. Men men…. den som väntar på nåt gott väntar…. 🙂

IMG_3717 IMG_3719

Vi åkte ut till mamma och pappa ikväll. Tony var sugen på att basta. Mamma hade köpt grillad kyckling och stekte pannkakor till Milo. Gött! Jag hade också tänkt basta men känner mig krasslig igen så jag vågar inte ritkigt ifall jag blir förkyld igen. NONO!

IMG_3721 IMG_3724 IMG_3726

vi hade lite ritmaraton. Milo var ju länge totalt ointresserad av att rita. T.o.m så att de fråga lite om det på 5 årskontrollen. Kan han inte rita? frågade dom. Eeeh, nä…. alltså han har ju aldrig varit intresserad. Jag hann inte bli orolig över det (kors i taket) då jag hade två barn sen tidigare varav en var galen i att rita och en helt ointresserad. Det kan väl vara olika liksom. 🙂 Men nuså jäklar i min lilla låda har han kommit igång. Roligast tycker han är att vi sitter tillsammans och ritar så nu får man börja öva själv också. 🙂 Idag så ritade jag en pojke och flicka som stod på en väg. Dom hade pratat om reflexer i skolan idag så då ritade jag låtsasmörker och reflexer på flickan och pojken. 🙂

IMG_3730

Min fina lilla fis. Rit-fis. Han är nyklippt också, men han var inte fullt så nöjd med morsans klippskills den här gången. Tyckte det blev för kort… inte kul. Jag försökte förklara att man kan vara lite ovan i början men att det skulle bli bra om några dagar. Han blev föga gladare av det… men nu, såhär ett par dagar efter vi klippte börjar det bli bättre. 🙂 Det är tufft att ”pleasa” en snart sjuåring.

Nähä, jag håller på att gäspa hakan ur led här. Ska ta kväll nu. Milo är fortfarande vaken. WOW med tanke på att den är 19 på kvällen. Det tar sig!

Ha en mysig kväll nu fina ni! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
8 years ago

Åh vad duktig du är på att rita. Aldrig funderat på att ge ut en barnbok med fina bilder i? Kram på dig om du fortfarande är vaken hihi

Annika
Annika
8 years ago

Nästa inlägg

Nyttig kladdkaka med avocado och banan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x