Spontan-IKEA

TRALALALLLALLAAAAA…..

….åh vad kul det är att blogga just nu! Fifan så bra ni är alltså! När ska vi ses allihop? 🙂 😉

Jaha, sitter och kollar på slutet av ”Bytt är bytt”. Ja jag erkänner, jag är en riktig TV-råtta. När jag hör att folk inte har TV eller ens kollar play så blir jag så förundrad och fashinerad! Hur går det ihop? Hur klarar man sig utan TV? Jag får energi av TV och härliga program liksom, men samtidigt så tror jag att man kanske har ett oerhört rikt liv om man klarar sig utan. Inte för att mitt är fattigt på händelser eller människor, men du hajjar va? Fashinerad var ordet!

Efter jag hämtade Milo från skolan idag så åkte vi i 300 blås till den nyöppningen av leksaksaffären i vår lilla småstad. Åh vi har fått Panduro nu. Du som inte vet vad jag pratar om så är det alltså Lekverkstan som flyttat till Intersports gamla lokaler. Det blev polisgrejer till Milo och konstprylar till mamman. Ja alltså, sen jag slutade tillverka texttavlorna har jag haft en kreativ själ som ba: ”Knack knack knack – halllååååå, kreativiteten här som vill komma uuuuuut”. Jag har ju alltid pysslat, snickrat, textat, sytt ja men you name it. Nu fick jag bara en sån oerhörd lust att måla. Har gjort några halvhjärtade försök tidigare men då målat nåt som är för svårt. Jag ska måla några tavlor och sen se om jag vågar visa er dom? 🙂

 

När Tony kom hem från jobbet for vi till IKEA igen, värsta lyxet….både i söndags och idag. Tony skulle köpa nå bord och stolar till kontoret så då följde vi gladeligen med. Jag har också varit ute efter en ny jacka men inte hittat, idag hittade jag i alla fall en som jag storgillar. Visar imorn!

 

Å vår lilla härlighet fick sin vanliga gympastund bland kullarna. Jag vet inte hur många timmar man spenderat vid liknande lekplatser i sitt liv? Jag har varit mamma sen 1996, i snart 20 år alltså….så du kan ju tänka dig själv?! 😉

Vi har just haft kvällsfika här hemma. Lite te och smörgås vid TV:n. Riktigt mysigt faktiskt. Nu väntar fotpill och slumra i soffan tror jag.

Ska svara på era kommentarer nu, hoppas Du har en mysig kväll. Imorgon slår vi till på FINFREDAG hörrni. Jag ska stoltsera i min nya jacka, sen blir det lite örhängen och smink också. Tjoho….

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
8 years ago

Ha en mysig kväll 🙂 sååå härligt med fredag som stundar!! KRAM

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
8 years ago

Åh ellerhur! ❤️❤️❤️ KRAM

Mia
Mia
8 years ago

Go´kväll! 🙂
Vilken härlig dag ni haft! Man kan nog aldrig åka till Ikea för ofta 🙂 Ser fram emot att se din tavla, allt annat du gjort och visat på bloggen har ju varit supersnyggt! Önskar att jag hade haft en gnutta av din kreativitet 😉
Kram kram

Susanne
Susanne
8 years ago

Har också hittat en jacka idag son jag var sååå sugen att köpa, lite dyr dock så vi får se☺. Ska bli roligt att få se din tavla, kan slå vad om att den blir fin! Kramar

Malin
Malin
8 years ago

Vad kul att du hittat en jacka. Ibland kan man ju leta sig tokig innan man hittar den rätta! (Gäller både kläder och kärleken…haha…) Ikea är verkligen inte dumt att besöka ibland. Och inte blir man ruinerad när man äter äter där heller. Alltid ett plus. 🙂
Kram!

Carro
Carro
8 years ago

Har nästan aldrig tid att sitta ner och titta på tv på kvällarna för då går det i ett. Men på morgnarna smiter jag upp en timme innan övriga familjen vaknar, tar en kopp te och sätter igång play medan jag morgonstökar i köket. Egentid = bästa starten på dan 🙂

Nästa inlägg

50% rabatt på Love Forever!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x