Högt, lågt och den nya jackan!

Tack för reflektioner, underbart att man kan diskutera och bolla kan jag känna. Jag inser att jag säkerligen är lite mer lättkränkt då jag själv är drabbad. Det känns som om det är så det är, den som är drabbad tar åt sig på ett annat sätt. Som jag skrev så kan jag absolut driva om det själv, alltså verkligen. Har inga problem med det…..men det var något med att driva med en psykisk åkomma som satte grillor i huvudet på mig. Men nu när jag läser era kommentarer så ser jag på det lite på ett annat sätt…… jäkla bra med bollplank. Jag kommer INTE ta upp det i radio, däremot kommer jag ta upp att det inte ska viftas bort utan alltid tas på allvar och massa mer förstås, har ju lite att berätta kan man säga. 😉

Well, högt och lågt på denna blogg idag. Nu svischar jag om till lite ytlighet såhär på fredagseftermiddagen som jag inser är den 13:e!!!! Har nästan missat att det är det idag. Jag och Milo har just kommit hem efter att ha varit på en långlunch med min vän Helena. Så jäkla mysigt och ses, det var längesen sen sist så vi hade en hel del catch up att göra. Jag sitter på golvet och bloggar och Milo sitter bredvid och målar en tavla med mina målargrejer. Han har tjatat sig grön om att få göra det så nu äntligen. 🙂

Lovade ju visa dig min nya jacka, det följde med ett par billiga skor också. Det glömde jag säga igår. 299 spänn kostade dom och jag är svinnöjd! 🙂

Ny jacka

Dagens FINFREDAG outfit. Jeans, t-shirt och en öppen poncho. Nya pjucken också! 🙂

IMG_3785 IMG_3788

Sköna boots som passar till allt, hittade dom HÄR. 

vinterjacka_h&mNy jacka1 Ny jacka2

Åh jag stormtrivs i min nya jacka. Man kan ta loss bandet i midjan om man vill, idag körde jag utan. Den var varm och härlig också. Hittills har jag haft en dunjacka som släpper dun, var dock lite rädd att jackan skulle kännas kall. Det gjorde den absolut. Sen vill jag ha en jacka som täcker rumpan. Dels för att jag trivs i det bättre men också när man sätter sig i kalla bilen på morgnarna och så. Jag älskar den! Den är från H&M och du hittar den HÄR.

Jaha, vet du vad då? Imorgon ska det bli så kuuuuul! Jag ska få hänga med några av de roligaste och härligaste människorna jag känner. Äntligen har vi fått ihop en dejt med våra respektive. Underbara underbara lördag!

FCN FCN-2

Fredrik & Carro och deras karlar. Så kul ska det bli!!! Vi ska ses tidigt på dagen redan. Carro ska massera mig och Tony. Vi är stela som pinnar och jag har jobbat så mycket vid datorn nu så jag behöver verkligen mjukas upp lite. Tony ska vi inte prata om, han är som en sten hela han. MAGNESIUM sa jag och Carro i kör. Han har just börjat så nu hoppas jag att han också mjukas upp lite. Du kan läsa om mina Magnesiuminlägg HÄR, HÄR och HÄR. Sedan ska vi laga mat tillsammans och bara äta och mysa resten av kvällen! Kameran följer givetvis med. Skönt när man ungås med andra som bloggar och hajjar att den där kameran behöver vara med på ett hörn.

Jaha, nu ska jag börja förbereda fredagsmys här. Skulle behöva åka och handla men Milo har gått över till grannen så jag känner att det får bli sen när Tony kommer hem från jobbet. Det bästa jag vet är när vi bara är hemma på fredagarna. Lagar lite god mat, tänder upp massa ljus, undanplockat och städat, idag ska jag köpa en fredagsbukett också och sen glo på postkodmiljonären och IDOL. Får se hur länge jag håller mig vaken bara? Var ju upp och måla i ottan. Kul förresten att ni verkar gilla min målning. Hihi….jag gjorde faktiskt om den lite för att jag kände att nåt litet var fel, kunde inte sätta fingret på det. Dock så gjorde jag lite ändringar i hennes ansikte så nu känns den toppen! Nu är jag jättenöjd med den. Har tagit bilder men får se när jag törs visa…. 🙂

Ja kikar du inte in mer idag så får jag önska dig en skön fredag och du, sååå kul att det är sån fart på kommentarerna nu! Känner mig som en pånyttfödd bloggerska! 🙂 ♥

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnöve
Synnöve
8 years ago

Tjenixen, snygga boots och snygg jacka. Önskar dig och familjen en underbar fredagskväll. Här blir det också fredagsmys fast med en genomförkyld make 🙁
Just nu sitter han o plinkar lite på sin gitarr, visst är det mysigt att höra på dom när dom sitter o bara spelar.
Nu ska det tändas ljus här i hela huset, sen blir det en skype date (superbra uppfinning) med yngsta dottern som finns i Edinburgh.
Kram till er alla <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Synnöve
8 years ago

Ja verkligen mysigt att sitta och lyssna på. Tony spelar också gitarr, älskart!

Kram ❤️

SaraT
SaraT
8 years ago

Den där ponchon var ju jättefin☺ sitter i soffan och lyssnar på barnen (19 och 16) och svärsonen som spelar guitar hero samtidigt som jag tittar på äntligen hemma. Ljusen är tända och snart blir det tacofredag☺
Trevlig helg på dej

Niiinis
Niiinis
Reply to  SaraT
8 years ago

Låter såååå mysigt!❤️

aa
aa
8 years ago

Skitsnyggt alltihopa, särskilt den där ponchon.

Niiinis
Niiinis
Reply to  aa
8 years ago

Ja, märket är Saint Tropez och jag bara älskar den!

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Snygg jacka på vacker kvinna! Har landar i soffan med ett glas ”nervmedicin” efter en intensiv jobbvecka med ett nytt journalsystem (är sjuksköterska på en vårdcentral). Såå trött! Somnar nog till Skavlan ikväll. Hoppad du får en finnhelg!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

Jag missade Idol och hela kittet, somnade ifrån. 🙂 Hoppas du får sova gott och vila upp dig i helgen. ❤️

Th
Th
8 years ago

Superfin jacka, å ponchon ska vi ju inte ens prata om..urfin! 🙂 nu tar jag helg med idol och massor tända ljus..underbart! Hoppas du och din familj får en mysig kväll..kram på dej <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Th
8 years ago

Detsamma önskar jag dig! ❤️

Madde
Madde
8 years ago

Hej fina skor, blev själv sugen att prova dom 🙂
Det va länge sedan du hade ett ”vikt, hälsosnack” på bloggen?!
Hur går det för dig? För Tony som va så flitig på sin cykel?
Du brukar inspirera om ett ”vanligt” liv som går upp och ner 😉 hoppas du förstår vad jag menar.
Ha en fin helg här blir det också Idol snart!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
8 years ago

Ska faktiskt skriva om det framöver tänkte jag.

Kram ❤️

Lotta
Lotta
8 years ago

Snyggt! Var kan man köpa ponchon?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Den är tyvärr slut nu men den är från My Ztyle och märket heter Saint Tropez. ❤️

Havrefras
Havrefras
8 years ago

Va kul att du börjat måla! Det är ju helt magiskt att gå in i sin bubbla och bara knyppla, måla, virka eller rita. Och självklart ska du visa! 🙂 För en månad sen beställde jag hem papper och pennor och började rita igen, efter typ 16 års vila. Är estet ”i botten”. Tror jag ruttnade på gymnasiet när vi skulle studera van gogh (?) – BLÄ! Jag vill bara ha en blyertspenna och papper. Och jag måste säga att dessa åren av ”träda” har utvecklat mig. Har aldrig varit så här duktig (shit jag sa det högt). Jag till och med la ut bilderna på facebook. Har sjukt svårt att ta emot komplimanger, men tänkte att ne nu j**lar. Två beställningar klara nu 😉 Fortsätt måla – och vila ögonen en dag eller två, det är då när man går tillbaka man ”ser” vad man behöver ändra. Sjukt snygg jacka! Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Havrefras
8 years ago

Men du vad härligt! Bra att du sa att du är bra, vi behöver verkligen uppskatta oss själva och ge oss själva cred. Helt rätt! Så roligt att du kört igång igen på allvar.

Ja nu är hon klar och hon blev så bra. Älskart! Längtar till nästa skapelse redan! 🙂
Kram

Annika
Annika
8 years ago

Vad fin du är!
Ha en bra lördag – och usch för det som hänt i Paris. Så sjukt.
Kram!

Nästa inlägg

Saffransbullar med mandelmassa

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x