På väg……

   
 
Sådär….

….då är vi på väg mot Vallentuna och Carro. Åh, vi har nåt så fint gemensamt. Hela Sverige bakar och hur tufft det var att vara där och baka när man längtade hem till sina små och sin familj. När Carro vann Hela Sverige Bakar så var jag där och tittade. 

  
När Carro äntligen blev utsedd till vinnare fick hon äntligen krama sin lilla familj. De hade inte setts på 3 veckor och hennes lille Melwin som då var 4 år bara skakade i kroppen och skrek. Jag satt och hulkade av gråt, jag blev så ofantligt berörd av att se när hon äntligen fick krama sina små. 

Jag visste precis hur det kändes, när jag var med var Milo 3 år. Thedde och Elliot var 13 och 15 år. Jag längtade så det värkte i hela min kropp! Jag sov med Milos snuttefilt i ansiktet, övervägde att åka hem och så grät jag nästan varje dag….

Hua! Framme….hörs sen! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glutenfri limpa med aprikoser och solrosfrön

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x