Godmorgon Måndag och trädgårdsdag

Godmorgon Måndag!

Skulle bloggat igår kväll men jag hade en sån tröttdag igår, sov ju men hade så många uppvak på natten så jag blev nog inte så utsövd. Så, när vi kom hem från kalaset la jag och Milo mig i soffan och mös under en filt. Tog inte så lång tid förrän vi somnade. 🙂 Milo är tröttmössa då han är så förkyld. Han får vara hemma idag och vila upp sig lite.

Vi hade trädgårdsdag igår. Ihopkrattade löv bars iväg till kompostering och jag fixade i rabatterna och ställde om lite. Idag ska jag köpa presenning och ställa ihop våra utemöbler för vintern. Det är lite kvar att fixa med men sen är vi nog klara för vintern.

IMG_3875 IMG_3876 IMG_3877 IMG_3878 Trädgårdsdag

Vi har äpplen kvar i träden så min korg fylls på hela tiden. Nu ska jag ta några dagar som jag bakar masa av detta och så ska jag koka egen äppelmos. Allt går att frysa dessutom!

Nu har vi kvar att kapa lite grenar och fix till vår häck. Klippa ned den så den är fin i vår sen när den ska växa upp igen. Så mysigt att få hålla på och påta i trädgården. Det är terapi det. Baka och trädgård är min grej. Glad att jag kan uppskatta det numera, det fanns en tid då jag inte kunde förstå att man kunde uppskatta det. Märkligt det där med mognad….

Jaha, idag blev det en hemmadag med Milo. Jag har en del bloggjobb att ta itu med, sen ska jag nog åka och handla den där presenningen. Ska nog fortsätta på nästa tavla också, har ju två klara nu. Ser fram emot att få visa dig sen. Igår fick jag reda på ett ställe där jag kan ha min utställning sen, åh så jag ser fram emot det. Då ska jag bjuda in till en härligt litet vernissage. Hihi….känns nästan galet detta men en dröm som blivit sann. Bara för att jag bara tog tag i det, började måla som jag varit sugen på så länge men inte fått tummen ur. Ibland måste man bara våga, lita på att man kan och vågar. Häftigt ju!

Du, vi hörs sen! Idag kan du se fram emot en proppad blogg! ♥ Ha en fin måndag om du inte kikar in mer!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skåningen
Skåningen
8 years ago

Din Instagramsida fungerar inte…..
inte hos mig i alla fall.
Ha en bra måndag du med.
Hälsningar Skåneland

Niiinis
Niiinis
Reply to  Skåningen
8 years ago

Jodå! Har bytt namn bara. Numera heter jag niiinis.se på instagram! 🙂 ❤️

Nästa inlägg

Fisksoppa med saffran

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x