Godmorgon!

 

Godmorgon! 

Här har det varit tidig morgon och jag har varit uppe och kollat vår jullåda med julpynt. Det kliar i fingrarna, jag vill börja pynta NU! Jag slängde faktiskt upp några av ljusslingorna som vi har så det blev lite ljus här hemma. Vi har ju fler fönster här varför jag måste komplettera med lite mer stjärnor och stakar. Ska nog ta en rajd idag för att kolla om jag hittar något? Var köper du ditt julpynt?

Vi har precis ätit frukost här, jag ska ta tag i min tavla idag och slutföra min tredje målning. Det går i rasande fart…. 😉 Snart är dom 20 och jag kan ha min utställning. Hihi….så spännande!

Men du, ha en fin tisdag så hörs vi sen! Här inne ska du få ett supertips där du kan handla en vara för halva priset. Sen ska du få ett gottigt recept också. Men som sagt, vi hörs sen igen!❤️

 

1
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Godmorgon!
Så mysigt du har det <3
Jag har köpt det mesta julpyntet på Rusta och Ikea, älskar Rustas stora ljusstakar med "fårskinn" på 😉 Hoppas du får en härlig tisdag!
Kram

Th
Th
8 years ago

Ååh,så mysigt du har det 🙂 och god morgon! Jag brukar kika på rusta,öob och Clas Ohlson..men det finns ju fina grejjer överallt tycker jag 🙂 kram å ha en fin dag ❤❤

Kina
Kina
8 years ago

Godmorgon! Ica maxi har mycket fint såg jag när jag var där här om dagen. Annars är det rusta ÖB och classe . Hoppas du hittar vad du söker. Ha en bra dag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Ska kika förbi där också! ❤️

Berit
Berit
8 years ago

Åh så mysigt. Du verkar ju vara ljusgalen så jag undrar om du hittat några bra blockljus? Tycker att de jag köper på tex IKEA brinner ur i mitten liksom och blir inte så fina. Även tips på bra ”långljus” som inte rinner så förbannat. Ja du kanske kan göra ett ljustest och bli sponsrad vetja 🙂
Är dålig på att köpa nytt julpynt men de har ju väldigt mycket bra och billigt på Rusta!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Köpte dom långa ljusen på IKEA, dom är jättebra! Verkligen…ska köpa fler nu. Sen tycker jag blockljusen på IKEA är bra ibland. Sen får man måndagsex ibland och då blir dom helt krokiga efter bara nån timma. Men, jag brukar bara ta bort det som hänger och är fult. Jag gör av med sjukt mycket ljus och deras är bland de billigare. 🙂

Kram

Maria
Maria
8 years ago

Kolla julpynt på Clas Ohlson!

Veronika
Veronika
8 years ago

Jag vill med börja pynta!!!! Och julbaka! Nu får det bli december snart! 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Veronika
8 years ago

Ellerhur! November känns som en enda lång startsträcka till December. 🙂

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Hello hello. Jag har nog köpt det mesta på Rusta och clas olsson. Vettiga priser för en som lätt tröttnar på saker :).
Nu för tiden är det svårt att hos fina ljusslingor tycker jag. Led-ljus i alla och de flesta med kallt blåaktigt ljus. Men nu har jag hittat några bra på Plantagen, som har varmvitt sken.

Niiinis
Niiinis
Reply to  AnsoAnna
8 years ago

Ja men visst är det ett virrvarr med ljusslingor nu? Jag blir nästan förvirrad. 🙂

Hittade en på IKEA nu men den var typ starkast, buuu…. Häktat på som små lampskärmar nu, då blev det lite bättre. 🙂

Nästa inlägg

Jag som liten…..

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x