Maybeautys galet fantastiska ansiktsmask!

Dags för ett fett bra erbjudande!

Ja, ni vet ju att jag samarbetar med maybeauty. Sist så tipsade jag ju om hårserumet som blev en ritkig höjdare. Jag har fått både kommentarer och mejl om hur nöjda många var av er. Tyckte att ni fick superfint hår och sånt. Hur glad blev jag att fler gillade det lika mycket som jag.

Jag har ju använt deras ansiktsmask nu sen förra hösten ungefär. Maybeauty The Incredible Face Mask heter den och ja, den här tammefasen incredible. Typ bäst i hela världen. Jag försöker att använda den varannan vecka ungefär och oftare runt näsan. Jag använder den som en metod att ta bort pormaskar med, funkar finfint!

IMG_3916 IMG_3918

Du som inte läste min blogg då ska få lite mer info. Det är alltså en lermask som består av djuphavslera och tar bort död hud och partiklar såsom orena porer från ditt ansikte. Visste du att orenheter gör så att vi  t ex får finnar och plitor. Runt PMS är denna mask ett måste för mig, på det sättet förhindrar jag att de där mensfinnarna dyker upp.

IMG_3922 mayybeauty och tavlor

Med penseln som medföljer så applicerar jag sen på masken. Jag undeviker den tunna huden runt ögonen och närmast munnen. Sen sätter jag mig och äter frukost och kollar nyhetsmorgon. Bloggar lite kanske…. Den ska sitta på i 30-45 minuter. Nu tar inte jag tid längre utan låter den sitta tills den är helt torr. Då följer den med bäst när man sen drar bort den. Det känns inget att ha den i ansiktet mer än lite kyligt innan den torkar, sen blir det lite stramt.

mayybeauty och tavlor1

Jag kollar att det torkat överallt och sen sätter jag igång att dra. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes. Det känns, som fan. Men man vänjer sig vid det och jag får typ lyckokänslor när jag vet hur mycket skit som följer med i det man drar bort. Och vad gör det om både skägg och mustach också följer med?! 😀 😀

mayybeauty och tavlor2

IMG_3934 IMG_3935 IMG_3936

Här kan du se hur jag faktiskt drar! Hela skiten följer liksom med! Haha…. man ser rätt rolig ut va?

IMG_3939

På det här du drar bort sedan ligger allt gammalt skit ifrån ditt ansikte. Döda hudceller, skitiga porer och andra orenheter. Flush it in the toilet liksom. Där kan skiten ligga.

mayybeauty och tavlor3

Efteråt känner man sig tokfräsch i huden och så får man en lite härlig röd ton i ansiktet. Men den försvinner rätt snabbt. Jag smörjer in mig med rikligt med fuktkräm efteråt och låter huden lugna sig lite efteråt innan jag tar på någon makeup. Optimalt är nog att göra detta till natten, ha på en vårdande nattkräm så vaknar man upp som en liten nyponros sen.

Just nu får ni 30% rabatt på ansiktsmasken när du använder rabattkoden Ninaface, den här länken tar dig direkt till koden.

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Saerv
Saerv
8 years ago

Vill först säga att du har en jättefin blogg 🙂
sen tänkte jag höra, jag har väldigt känslig och torr hy och frågade en hudterapeut om denna mask för mig och då sa hon att jag inte skulle använda den på ex kinder osv men är ändå nyfiken på den för att som du skriver använda den för att få bort ex smuts kring näsan. Min fråga är då, hela masken kommer ju inte gå åt om jag endast använder lite kring näsan och ev hakan, går den att spara öppnad typ några veckor? Känns lite oekonomiskt att behöva slänga resten. Tacksam för svar! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Saerv
8 years ago

Jag ska reda på detta! Måste bara säga att jag också har en väldigt känslig och torr hud men denna har fungerat perfekt för mig. Djuphavsleran är vårdande så det funkar finfint! Men jag ska ta reda på din fråga så återkommer jag här på bloggen!

KRAM

Saerv
Saerv
Reply to  Niiinis
8 years ago

Superbra! Trevlig helg! Kram

AnsoAnna
AnsoAnna
8 years ago

Tack för påminnelsen! Nu sitter jag med masken på framför datorn :).
Snacka om fördel med att jobba hemifrån. Tror kollegorna skulle titta snett på mig om jag hade masken på, på kontoret :).

Tänkte kolla om du vet om det går att göra så att man kommer direkt till kommentarsfältet när man klickar på ”lämna en kommentar”.
Som det är nu måste man bläddra igenom hela inlägget innan man kommer fram till kommentarsfältet. Värsta jobbiga ju :)).

Trevlig finfredag på dig snygging!

Niiinis
Niiinis
Reply to  AnsoAnna
8 years ago

Åh vad skönt med masken! Jag älskar känslan!

Åh, nä det går tyvärr inte. Du måste verkligen scrolla igenom mitt tjöt innan du kommer till kommentarerna. 🙂 Hahha…

KRAM

Linda B
Linda B
8 years ago

Jag köpte deras fotmask förut och så säger en naturterapeut till mig ”att du törs använda det där! Bara massa skit i innehållsförteckning” suck….. hur tänker du?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Linda B
8 years ago

Jag går på hur min hud reagerar. Alltså såhär, jag är superkänslig i huden och reagerar direkt om det inte är bra för mig. När jag INTE reagerar på en produkt så kör jag faktiskt. T.o.m jag som är så rädd för allt…så tänker jag. Å fotmasken som jag tyckte var såååå bra!!! Ja, man får ta ett eget beslut där, mitt är att min hud reagerar bra, då kör jag på produkten. Inte hört att det ska innehålla en massa skit heller.

Kram

Linda B
Linda B
Reply to  Niiinis
8 years ago

Kloka tankar!
Jag är kass på att tyda innehållsförteckning. Hon pratade om canceeframkallande ämnen. Alltså suck vad mycket sånt man ska hålla reda på. Eller ska å ska. Det gör man ju som man känner.

Nästa inlägg

LUSSESEMLOR

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x