Godmorgon FINFREDAG!

Godmorgon!

Uppe innan tuppen denna morgon, vaknade faktiskt innan halv 4 och har hunnit med att läsa både bok, gått igenom telefonen och bakat bröd. Vet ni vad jag ibland tänkt på… Jo men reaktionerna jag ibland får på att jag uppe jäkligt tidigt och bakar och sånt brukar vara:

 ”Hur orkar du?”
”Var får du all din energi ifrån?”
”Fan man blir nästan irriterad när du lagt upp en bild på en limpa innan man ens slagit upp ögonen!”

Lugn och sitt ned i båten. Haha…. först och främst. Jag somnar ju som barnen tidigt på kvällen. Så allt det människor gör på kvällarna som att tvätta, baka, fejja, fixa och dona, det gör inte jag. Då nannar jag kudden så det står härliga till. Sen bakar jag inte alltid allt som är med på bloggen. Eller jo, men det är ofta repriser på grejer jag tidigare bakat och så. Sen har jag ju en galen kärlek och craving för att baka, alltså…. som en terapi och som att jag inte mår bra om jag INTE fått baka på länge. Likadant som nån kanske måste få lösa korsord, läsa bok eller promenera. Typ så. Så, nu hoppas jag att får bort någons dåliga samvete för att man inte orkar vara uppe innan tuppen och baka en limpa till frukost liksom. Haha…. 😀 Vi är bra som vi är, hur vi än är!

IMG_3967 IMG_3968 IMG_3969

Svårt att fånga på bild men igår snöade det massor här. Åh vad glad jag blev, kändes som när man var barn och fick se första snön. Eller inte riktigt kanske, sååå glad var det ju faktiskt längesen man blev. Tyvvärr…när man var barn så var sån lycka så stor och geniun. Idag är man liksom mer blasé inför sånt. Dock så var det ingen snö som blev kvar. Den försvann ungefär lika fort som den kom då det började regna istället. I norrland brukar det däremot vara så att kommer snön så ligger den kvar.

Jaha hörni, idag är det FINFREDAG! Idag åker lite smycken på kanske och nån fin blurre (blus).  Vi får se vad jag hittar på? Nu först och främst är det morgonbestyren som gäller. Milo ska hoppa in i duschen här och frukost ska fixas. Idag ska du få ett smarrigt saffrans-recept igen. Åh, det blev så bra och tydligen väldigt gott också! 🙂 Jag som inte äter gluten har inte ens smakat men har fått förlita mig på dom som smakar.

Helgen blir lugn och rätt så oplanerad. Kan tycka att det är rätt skönt när hela helgen är ett blankt papper, man får göra som man vill liksom. Ha en fin fredag nu om vi inte hörs mer idag. ♥

Vad ska du hitta på i helgen?

0
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
8 years ago

Visst var det trist att snön försvann :(. Men vi håller tummarna att vi snart har snödrivor i trädgården! :-). Hoppas ni får en mysig helg. Jag ska på event på Sturecompagniet ikväll och i helgen lägger vi golv och förhoppningsvis flyttar in i nya sovrummet.

Kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrica
8 years ago

Spännande med nytt sovrum! ♥ Beundrar dig att du orkar gå på events, blir bjuden på maaaaasssor men orkar aldrig gå. 🙁 Får nästan dåligt samvete för det. Men ibland flaschar jag till det och tackar ja. Ha en fin helg!

Kram

Therese
Therese
8 years ago

Jag bor högt upp i Norrland, i Norrbotten. Här har det hunnit snöa flera gånger men det ligger inte en snöflinga på marken 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
8 years ago

Nä det brukar ju ligga kvar men det är väl en svag höst för er med! 🙂

carina
carina
Reply to  Therese
8 years ago

Jag bor i Piteå och nu ligger snön,det har snöat från och till hela dagen,så ljusare blev det även om jag inte är någon snöälskare:-)

Petra
Petra
8 years ago

Blankt papper här med. Har vi varje helg. Älskar att vara hemma på helgerna och inte göra nått. Vaknade inatt av panikångest så jag är ganska mör idag :-(( men det är bara att bita ihop :-))
Ha en mysig helg!!!:-))

Niiinis
Niiinis
Reply to  Petra
8 years ago

Vad skönt med blankt papper helg! ♥ Inte lika skönt med panikångest. Jag vet hur det känns…hade det så himla mycket när jag var yngre. 🙁 Kämpa på fina du och ha en fin helg!

Kram

Svahnholmen
Svahnholmen
8 years ago

Lugna fredagkväll hemma med hemgjorda hamburgare. I morgon sy julgardiner och ta med min 11-åring på sista Hunger games filmen. På söndag lekland med 5- åringen och hennes kompis. Ha en fin helg!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Svahnholmen
8 years ago

Du har en späckad helg men roliga saker låter det som! Hoppas ni får en mysig stund både på bion och leklandet!

Kram

Bettan
Bettan
8 years ago

Här i Umeå snöade det lite igår och det ligger faktiskt fortfarande kvar – så mysigt när det blir vitt och ljust.
Jag ska vara med på ett jujutsuläger i helgen. Med stukad fot och halvdåligt självförtroende men jag tror att det kan bli riktigt bra. Hela hösten har jag utmanat mig att göra saker som är jättejobbiga men som jag vet även är roliga bara jag tar språnget. Som att gå en instruktörsutbildning och att börja träna kampsport tex.
Hoppas du får en toppenfredag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Bettan
8 years ago

Men shit vad tuff du e! WOW! Så gör man…. kliva utanför sin komfortabla zon. Heja dig! Jag gick i kampsport som ung och det var såååå kul och svinjobbigt!

Kram

Ida
Ida
8 years ago

Hej! Här i kolsva, nära köping ligger det ett täcke! Dottern gjorde snögubbar som står så fint i trädgården:) ha en mysig fredag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ida
8 years ago

Ligger ju inte ens långt härifrån! Buhuu….skicka hit lite! 🙂

Kram

Liza
Liza
8 years ago

Godmorgon! Idag ska jag göra julköttbullar (skönt att ha det gjort och bara ta fram från frysen sen) Imorgon ska yngsta dottern spela handbollsmatch och vi stå i kiosken och på eftermiddagen ska vi hem till svärmor på en liten glöggfest. Eller så liten blir det ju inte med sex svägerskor och deras familjer. Mysigt 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Liza
8 years ago

Låter urmysigt! ♥ Hänga med familj är det bästa som finns….

Smart med köttbullarna! Håller dom sig lika bra då? Fått för mig att jag vill ha så färska som möjligt!

Kram

Liza
Liza
Reply to  Niiinis
8 years ago

Dom håller sig jättebra! Bara att välja sen om man vill värma på spisen i mickron eller äta dom kalla. Nu käkar jag en köttbullemacka med rödbetssallad och dricker en kopp kaffe till. Det fick bli lunchen idag.
kram

Lisoball
8 years ago

Gomorron! 😀
Min helg ska bara användas till sånt jag mår bra av. En massa tid med familjen(plus min underbara syrra!), träning inne å ute å en lite shoppingutflykt! 😉

Nästa inlägg

Indian….

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x