Så blir du slätare….

SKÖNHETSTIPS!!

Japp, nu ska du få tips på ett kanonerbjudande. Jag har ju ett antal ggr skrivit om Clarins produkt Instant Smooth som gör just det den heter. Den ger ”instant smooth”. Alltså slätar ut. Detta är en grym primer som jag använt mycket när jag t ex sminkat till bröllop. Man blir så slät och fin och huden känns som en babystjärt. Den slätar ut både linjer och porer och ger en galet fin finish när man sminkar sig. Dessutom funkar den att använda som den är bara. Du kan läsa mer om när jag skrivit om den HÄR. 

clarins

Nu kan du köpa hela det här kitet för bara 269 kr. Då följer läppglanset som jag också skrivit om (HÄR) i färgen #01 Rose Shimmer med, du får också denna galet braiga BB-cream. Jag använder mycket BB-cream. Vad är BB-cream kanske du undrar? Ordet  BB Cream står för blemish balm och blemish base. Produkten har sitt ursprung i Tyskland. Den formulerades på 1960-talet av hudläkare Dr Christine Schrammek, hennes mål var att hjälpa sina patienter att läka ärr och ge bra täckning till sin hy efter laserbehandling och kirurgi. 1985 kom produkten till Sydkorea och Japan. Efter att ha slagit igenom som en fantastisk produkt som gav porslinshy kom den slutligen till Europa, idag har den funnits i Sverige under en längre period och är fortfarande en höjdarprodukt.

BB creams är en allt-i-ett produkt som ska ersätta fuktkräm, primer, foundation och solkräm. Man kan använda enbart den som en tonad fuktkräm eller som en vanlig bas/foundation. Själv använder jag den som en foundation och har mina vårdande produkter under. Men den som vill ha det superenkelt kan använda endast denna som en allt i ett produkt. Denna får du med i detta kit och färgen heter #02 MEDIUM. Sist men inte minst följer då den däringa primern som jag berättade om i inledningen och den söta necessären.

Hela detta kit hittar du HÄR!

(adlink)

______________________________________________________________________________________________

UPPDATERAD:

läsarfråga

Tack för att du uppskattar mina tips, vad glad jag blir! ♥ Blir glad att ni också blir nöjda, skulle aldrig tipsa om något som jag själv inte gillar, så är det ju! 🙂 Till din fråga, du använder Instant Smooth (den lilla burken) under all BB-cream och foundation. Den är EXTREMT utslätande och gör dessutom att sminket sitter bättre på plats. SÅ alltid primer under eventuell foundation och BB-cream. INGEN FRÅGA ÄR FÖR DUM! ♥

Kram!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
annelie
annelie
8 years ago

Hej Nina. Som alltid bra tips på produkter till bra priser! Tack för att du delar med dig så ofta. Du är trovärdig och mer än en gång har jag köpt hem och provat det du tipsat om. Inte en gång har jag blivit besviken. Nu till min fråga angående Clarins produkterna. När använder jag den ena respektive den andra? Jag fattar det som att dom har snarlik effekt. Men det kanske dom inte har? Ska jag använda båda två och isåfall i vilken ordning? Som du hör är jag inte så insatt hahahaha. Du får ha överseende 🙂
Kram på dig.

Niiinis
Niiinis
Reply to  annelie
8 years ago

Har svarat dig i inlägget! KRAM ♥

annelie
annelie
Reply to  Niiinis
8 years ago

Tack snälla 🙂 Nu föll det på plats och jag vet hur jag ska använda produkterna. Tydligt och bra förklarat! Ska genast beställa.
Måste passa på och säga också att du inspirerar och pepper alltid med dina blandade inlägg om stort som smått. Ert mysiga hem sen då, oh vad fint. Måste erkänna att jag ”snott” en del ideér till mitt eget hem 🙂
Ha en fin dag kram <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  annelie
8 years ago

TACK fina!♥ Blir bara glad om jag kan inspirera så sno på bara! 😉 KRAM

Kajsa
Kajsa
8 years ago

Hej Nina! Jag kan inte läsa mig till hur många ml burken innehåller. Kan du hjälpa? Är sugen på det där kitet…. Ha en fin dag!

Nästa inlägg

Julkakor – Renkakor

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x