Julklänningar

Har ni juloutfiten klar?

Det har INTE jag. Den brukar jag komma på i allra sista sekund oftast. I år tänker jag att jag ska anstränga mig lite för att INTE vara ute i sista sekunden. Skulle vara så ofantligt skönt att ha allt klart en vecka innan julafton så man hann att mysa också, bara njuta och vara i allt det härliga. Vi får se hur det går med det?! Försöka kan man…

Tänkte tipsa om lite röda klänningar ifrån Boozt! Jag är iite inne på att köra röd klänning i år med rött läppstift. Det är ju så fint tycker jag. Har alltid kört svart men tänkte om jag skulle kliva ur min komfortabla zon faktiskt. 🙂

julklänningar

1) HÄR

julklänningar 2

1) HÄR (adlink)

Älskar klänningen allra högst upp till höger, den är från Ilse Jacobsen! En sån underbar färgklick, jag ser hur snygg den skulle vara till ett par svarta lite grövre strumpbyxor. Åh! Sen föll jag för den mittersta längst ned, så söt! Också med svarta strumpbyxor! Det blir nog en röd jul för mig tror jag! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Jag älskade den i mitten längst upp! Precis min stil! 😀

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Åh den var också så himla fin! ♥

Agneta
Agneta
8 years ago

Hej Nina, jag såg en lista igår på Amelia.se om 17 saker att göra till glöggmingel.Det var minipepparkakshus att sätta på muggar. Då tänkte jag på dig att det kanske du kunde göra en tidig morgon! Du nämnde ju att du kanske skulle göra ett pepparkakshus i år . Kram från London. ⛄️⛄️⛄️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agneta
8 years ago

Men vad roligt! Häromdagen sparade jag ett recept på just dessa små hus, så otroligt söta! Får se om jag får till det nån dag?

Stor kram!

Kina
Kina
8 years ago

Den i mitten på övre raden var jätte fin.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Åh jag vet, det tyckte jag också! Är sugen på den! ♥

Nästa inlägg

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x