Julklappstips för barn

Jag hinner med ett sista önskemål på ämnen från er läsare!

läsarämne 5

Jag lovar att jag ska bli bättre på middagstips! 🙂
Det här var lite roligt, julklappstips till barnen. Detta är ju sååå svårt och jag vet själv hur man ibland kör fast. I år känns det plötsligt lite svårt med julklappar till Milo. Dock så susade jag in på Lekmers sida och hittade flera grejer som jag kan tänka mig att Milo skulle superdigga.

julklappstips barn

Bil (snygg inredningsdetalj också) HÄR. (adlink)

Massor med roligt verkligen. Milo skulle älska experimentlådan. Han har testat walkie talkie med theddes gamla apparat, det tyckte han var jättekul. Sen gillar han ju att hjälpa till i köket, den där frozen yoghurt maskinen vore grym, den var dessutom superbillig. Dom har även något som heter OUTLET med maaaaassor av leksaker, barnkläder, hobby och inredning. Den hittar du så får du 200 kr i rabatt (gäller ej lego). Detta gäller t.o.m imorgon den 26/11.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Men shit vad du har varit produktiv! 😛
Här är man frånvarande en dag har missat sååå många bra inlägg! 🙂

Du är så bra! 😉

Deseree
Deseree
8 years ago

Å tack för svar, ska in och kika på det ikväll. Kul att du svarar direkt från inlägget 🙂

Nästa inlägg

CATTALK

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x