ANNONS

Godmorgon härliga första advent

/

Godmorgon FÖRSTA ADVENT!

Ja men ÄNTLIGEN! Nu fick vi tända vårt härliga första adventsljus. Äntligen är vi på väg mot årets härligaste högtid, julen! Ni som läst här en längre tid vet ju att jag bara ÄLSKAR julen. Det känns dessutom som att jag älskar den mer och mer för varje år som går. Jag har ju skrivit rätt mycket om julen genom åren, har ju t.o.m skapat egna kategorier för julen. Här kommer lite länkar till det, JULEN 2010, JULEN 2011, JULEN 2012, JULEN 2013, JULEN 2014.

I morse gick jag upp i ottan, vaknade redan kl halv 4 dessvärre men idag var det inga problem alls, det var ju första advent. Jag satte på Spotify och Michael Bublés julskiva. Sen bakade jag min glutenfria limpa. Jag gick runt och tände ljus överallt och så fick jag äntligen smycka adventsstaken. Jag har ju som ni vet gått ALL IN på rött i år. Känns fortfarande jefligt konstigt ska jag ärligt säga. Lite som att snart flippar jag ur och gör om allt till vitt igen….men vi får se?

IMG_4340
IMG_4341
IMG_4342
IMG_4344

Milo fick tända det första ljuset i morse. Det var så mysigt när hela huset doftade nybakt bröd, Michael Bublé sjöng så fint och så satt vi och åt frukost. Sååå mysigt!

IMG_4351
IMG_4352
IMG_4362
IMG_4363

IMG_4353

Uppe på sideboardet harjag också en liten advetnsstake, bara siffrorna som saknas till den. Dom kommer upp idag.

IMG_4358
IMG_4361

Här har vi då allt det röda, ovant som sagt! 🙂

Nähä, nu ska vi ta tag i dagen. Jag skulle vilja åka på loppis eller auktion idag. Jag vill göra egna kakfat och klistra ihop, det är så fint att servera bakverk och kakor på såna. På auktioner brukar man hitta såna. Sen får jag se om vi får över några på lite fika här idag, jag har ju som sagt fyllt frysen så lite behöver tömmas. 🙂

Vi hörs sen igen! ♥ Ha en mysig första advent.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00