Perfekt att ge bort!

Det här är en typisk grej som man kanske inte unnar sig?

Lite dyrare tvål än den man hittar på ICA, eller lite dyrare diskmedel som doftar fantastiskt kanske är en typisk grej man inte unnar sig? Kanske känner man att det är onödigt när det finns så mycket billigare? Det är JUST SÅNT som är roligt att få och ge i julklapp! Tänkte jag skulle tipsa om lite härligt som kan hotta upp både handfat och diskhon där hemma.

lilla bruket 2 lilla bruket

Lilla bruket är såååå fin detalj i badrummet eller på diskbänken. Ingredienserna i alla produkterna är ekologiskt framställda och ingen artificiell konsistens, färg eller doft är tillsatt. Lilla Bruket ambitionen är att alla produkter skall hålla hög kvalité, dofta fantastiskt och vara vackra. Lyxigt och härligt på samma gång.

Lilla Bruket har allt från flytande tvål, diskmedel, linnevatten, doftljus, skrubb till saltbad, kroppsolja, sheasmör och tångbad. Det håller en prisnivå som jag tycker är perfekt i presentväg. Som sagt, man kanske inte pyntar 199 kr för ett diskmedel till sig själv? Därför kan detta vara en perfekt julklapp eller present tycker jag. Sånt som man kanske inte unnar sig så ofta. HÄR hittar du massa Lilla Bruket produkter.

adlink

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Ja tvålar är min passion 🙂 Nej men som du säger så är det en jättetrevlig sak att ge och få. Tipsar om dessa tvålar som en tjej här i Skellefteå gör. http://apieceof.se/
Jätteroligt att sprida väldoft i Sverige men anknytning från vår vackra stad. Kom och hälsa på vetja 🙂

Veronika
Veronika
8 years ago

Jättebra tips! De är ju perfekta att ge bort till den som ”har allt” 🙂

annelie
annelie
8 years ago

Hej Nina

Sedan några inlägg tillbaka så kan jag helt plötsligt inte se fotona till inläggen längre, utan bara texten. Kan se foton på andras bloggar. Är det något tillfälligt fel, är det fler som hintat?
Kram på dig 🙂

Nästa inlägg

Helvetesmorgnarna!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x