Firande i dagarna 2…..3….4……

Tack för alla grattis säger Milo! ♥

Han är såååå nöjd med dagen och det kommer bara fortsätta. Imorgon är det kalas för släkten och full kajuta. Den 20:e är det kalas för kompisar och killarna i klassen, han ska ha sitt första ”barnkalas” någonsin. Han har aldrig velat haft det. Han är så himla blyg och har alltid tyckt att de skulle vara jobbigt att ha kalas. Jag har känt mig lite sorgsen över det här eftersom jag vet att han skulle tycka att det var så himla skoj. Så i år ville han ha kalas för kompisarna, äntligen kan jag känna… för hans egen skull.  Han är i alla fall svinnöjd med dagen idag och ligger och sover här bredvid mig nu, efter skolan idag hämtade jag och mamma honom. Han skulle få välja en liten present och sen skulle vi äta lunch ute. Morfar och mormor ville bjuda det lilla födelsedagsbarnet. Så ja, full fart, det är ett hårt liv att bli 7 år. 🙂

Jag kom på att jag glömde att blogga om gårdagen! Så det här inlägget kommer nog bli lite spretigt, here it goes!

20151203_185426 20151203_185438 20151203_200523

Igår firade vi mamma som fyllde år i tisdags. Mamma bjöd på mat och mys. Alla kidsen var med och på bilden skulle vi precis sätta oss för att äta, tänkte ifall ni tror att det är ok med telefoner vid matbordet. Det är det alltså INTE. Jag är stenhård med sånt… Sen blev det maratonrita på golvet. Oh happy day för Milo.

20151203_200349

Igår började mitt ALL TIME FAVOURITE program. Härliga Ernst! Jag får tuppjuck så mycket jag gillar hans program, jag var trött så jag höll på att svimma men kollade på hela programmet.

20151204_095249 20151204_095315 20151204_095322

I morse hade jag frukostdejt med kompis Susanne. Vi har känt varann sen vi var 18 år och var länge så tajta så vi knappt kunde andas utan varann. Det var nästan ohälsosamt så vi är idag överens om att det nog var bra att hon flyttade ned till Skövde i några år så fick en mer hälsosam relation. Haha… 😉

20151204_115641

20151204_121102 20151204_121109 20151204_121118

Mamma och jag blev så inihelsickes inspirerade av Ernst så idag gav vi oss ut i skogen för att plocka gran. Vi ville göra likadana som Ernst gjorde…. haha. Så kul att han får kvinnor att gå totalt bananas i hela sverige liksom. Nu vill jag veta var man köper paradisäpplen också, kollade du igår så förstår du varför! 😀

20151204_114005 hemmagjort_kakfat

Apropå pyssel, kolla här då?! Äntligen! Idag berättade jag för mamma att jag tokletat efter fina fat och koppar att bygga egna kakfat med. Här har jag letat som ända in åt helsicke och så säger hon att ”Jaaaaag har ju massa gammalt som ligger, kolla på det om det finns nåt du vill ha där!” Köpte superlim och brassade ut till mamma och pappa och så satte jag igång. Det blev 3 kakfat till mig och 1 till mamma också. Nu ska de bara lackas, sen är jag nöjd som tusan! Passar ypperligt imorgon när släkten kommer.

Nä, nu ska jag fortsätta kolla IDOL här. Ha en mysig lördagkväll!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

så fina kakfaten blev! Får nog gå till myrorna idag och leta fat och göra ett jag oxå. Ja den där Ernst han kan han!!! 😉 ha en härlig kalaslördag:)

Anna Stina
Anna Stina
8 years ago

God morgon måste bara säga att din mamma är så Otroligt trevlig , har träffat henne bla på bussen från Kista ( hoppas det löste sig med kortet ) hälsa henne så mycket
Sen Älskar jag din blogg , så härligt att läsa om någon som ej är ” felfri ”

Kram från Bålsta

Kina
Kina
8 years ago

Var till myrorna idag och hittade tre jätte fina tallrikar. Men inga kaffe koppar,jo med tillhörande fat men fat behövde jag ju inte. Så då köpte jag två lite högre glas istället för koppar. Så nu har jag gjort ett fint kakfat jag oxå. Men jag ska frukt och godis på mitt fat. Ha de gott 🙂

Nästa inlägg

Rocky Road Brownies

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x