Milo fyller 7 år

Godmorgon!

Här har vi vaknat upp till skönsång och firande! Vår lilla solstråle Milo fyller 7 år. För exakt 7 år sedan den här tiden mådde jag nog rätt piss, förlossningen var i full gång och ut skulle en enorm bebis på nästan 5 kg och 54 cm. Jag var så otroligt tagen av smärtorna och den förlossningen var värre än de jag var van vid. Kände mig som en tönt minns jag, som att jag inte längre pallade smärta. Men det vi inte visste då var hur stor han var, att han inte sjönk ned i kanalen som han skulle och att jag behövde kämpa och vara upprätt för att kroppen skulle släppa på.

milo förlossning

Huuu….jag ryser lite när jag ser bilderna. Men det var helt fantastiskt ju, heeeeelt fantastiskt!!

I morse tassade vi upp och gjorde frukost till vår lilla kille. Han sov fortfarande men vaknade och ropade till oss om hur lång tid det skulle ta?

IMG_4542 IMG_4547 IMG_4548

Vi sjöng och frukostbrickan bestod av lyxmacka (nutella bara på helgerna annars), en bulle, några julskum och ett glas mjölk. Det som Milo älskar såklart! 😉 Massor med presenter, storebror Thedde var här och lämnade sitt paket igår så han skulle få öppna det idag på morgonen. Gulle!

IMG_4561 IMG_4563 IMG_4566 IMG_4568 IMG_4572 IMG_4574

Paketen innehöll kläder, en trollerilåda (Milo älskar trolleri), ritblock och en kickbike som man kan åka i backen med (huuuuuu, läskigt tycker jag men vi börjar med små backar tror jag och en herrans massa skydd!)

Nu ska jag rusa vidare, idag har jag mycket att stå i. Det ska bakas, det ska målas på tavla, jag ska ha en frukostdejt nu och sen ska Milo på klassdisco ikväll.

Men först morgonbestyren, idag är det finfredag. Jag har blingbling örhängen och har sminkat mig i ottan. Hur ser din helg ut? Vad ska du hitta på? ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Jag är också fredagssminkad i rosa skugga dagen till ära. 😀 Helgen bjuder på shopping-utflykt å pepparkaksbak! 😉 Ha en bra dag! 😉

Lisoball
Reply to  Lisoball
8 years ago

Å grattis till Milo med förståss. 😉

Heléne
Heléne
8 years ago

Grattis finaste Milo på din dag♥
Jag ska jobba hela helgen men det känns helt ok då vi nästa vecka lyfter mot värmen, ska bli så skönt.
Ha en riktigt trevlig helg.

Kram

Anne
Anne
8 years ago

Grattis till stora killen! Tänk vad åren går.

En fråga, vet du någon i Bålsta som håller på med fransförlängning? Det verkar vara omöjligt att hitta.

Evelina
8 years ago

Grattis Milo!!

Här hemma ska jag snart piffa till mig för julbord =)

aa
aa
8 years ago

Grattis till stora lillkillen =)

Nästa inlägg

Zzzz..Zzzzz

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x