Bilder bakom kulisserna på VARDAGSPULS!

Godmorgon fina ni! ❤️

Åh, sovit knackigt inatt.Vaknade upp med kasst humör, det gjorde Milo också så idag är jag glad om vi klarar alla morgonbestyr utan att bli osams. Tur att Tony var pigg och orkade packa gympaväska och fixa frukost denna morgon.

Hur hade vi det igår då? Jo men fantastiskt faktiskt. Så mysig stämning i studion och alla vi mötte var så otroligt trevliga och härliga.

 

Mamma hjälpte mig att köra Milo till farmor och farfar så jag hann att fixa mig lite. Satte mig sen på tåget för att brumma till Sthlm. Knäppte av några smyselfies på tåget. 🙂

Vi blev placerade i ”greenroom” som det heter och där fanns allt man kunde tänkas vilja ha. En kyl fylld med godsaker, kaffe och the. Där mötte vi de andra som skulle vara med i kvällens program.

image

Bl a så mötte vi Daniel Theorin (f.d fotbollsspelare i Hammarby, spelar idag i Superettan.) Han är författare till denna boken. Sååå intressant, handlar om hur man går vidare när livet som proffs är förbi.

image

image

Trappan ned mot studion ifrån greenroom och den underbara fotoväggen som vi också numera pryder. SÅ KUL!

 

Nästa greenroom var i anslutning till den mysiga studion. Här fick vi sitta tills det var vår tur att knata in till programmet. På skärmen ser man det pågående programmet.

 
  

När vi varit inne första gången satt vi utanför och kikade på programmet. Sedan var det dags att gå in och äta lite mat. Det roliga var att kocken för kvällen var Ulrika Brydling som jag känner ifrån min ungdom. Sååå kul att få byta några ord med henne.

 

Här samlades sedan alla gäster. Anna, som sitter bredvid Daniel, är proffsboxare och har bl a varit med i Mästarnas mästare. Så sjukt grym! Hon satsar nu på att vara med i OS i Rio. Hon var som ett enda kraftpaket! Sen har vi Kitty som på egen hand gått ned 30 kilo i vikt. Fantastisk tjej! Mia som jobbar som sidekick har jag träffat på fest några ggr så vi kände redan till varandra. Å Agneta som knappast behöver någon presentation, härlig kvinna!

Missade du programmet kan du se det på TV4 play HÄR!

Nu ska jag fortsätta här, vi hörs sen igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Härligt det låter! 😉 Jag undrar om du har tips på en bra vit skugga, utan glitter appråpå att sminka sej pigg?! 😛

Lena - Gott för själen
8 years ago

Tack för att du länkar. Måste kolla i helgen!

Kram Lena

Nästa inlägg

Härlig kväll på VARDAGSPULS

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x