Lidby Living

Godmorgon!

Sorry min frånvaro igår. Var det någon som undrade var jag tog vägen? Jag hade fullsmetat igår….var tanken. Jag hade 3 möten inbokade i storstaden. Men redan tidigt på morgonen fick jag första avbokningen, sen kom den andra avbokningen på förmiddagen så det blev bara ett möte. Men det var inte så bara, vi satt i möte i 3,5 timma. Ni vet när man möter sin själsfrände? Den upplevelsen var jag med om igår! Helt sjukt verkligen. Men sen jag släppte på med min känslighet när det kommer till personkännedom och energier så har helt nya världar öppnat sig för mig. Man känner så galet tydligt när man möter en person som man ska ha i sitt liv. En person som är tänkt att vara där av någon speciell anledning. Det var jag med om igår! SJUKT och fantastiskt häftigt är allt jag kan säga. Otroligt lika på sååå många plan och bara en sån härlig känsla. Vi hade säkert kunnat suttit i 3,5 timma till om vi haft tid. Jag ser fram emot fler dejter kan jag säga.

Senast överförda96

Här är Malin! VI hade planerat in ett möte igår på Konditoriet i Sturegallerian.  Malin och jag fick kontakt genom hennes sida på nätet. Malin är nämligen skaparen av märket Lidby Living som är ett fantastiskt märke när det kommer till textilier. Där finns så mycket snygga kuddar, handdukar och väskor. Jag kan knappt bärga mig förstår ni för det är så mycket vackert och jag vill ha allt!  Malin är utbildad inom textil och KAN så himla mycket. T ex så lärde hon mig allt om vad IKAT vävning är. Detta kan man t ex se, alltå om det är vävt efter IKAT metoden eller inte. Är baksidan av tyget samma i vävning och färg är det IKAT vävt. SÅ intressant! All hennes inspiration till tyger och material och sättet att framställa tyget på är hämtat från gamla Mallorca. Malin lever där halvtid och har en sån passion när hon berättar om hur hon kom fram till att detta var vad hon skulle pyssla med. Bara när hon berättade för mig att hon hittat ett tyg som låg i ett hörn i det gamla väveriet, att det legat där i flera hundra år men ingen brytt sig om det. Sen skapar hon en väska utav det, med det snyggaste och det mest kvalitativa skinnet du kan tänka dig. Kolla bara!?

Lidby Living 2

HUR SNYGGA??? Jag vill ha alla….men måste jag välja blir det nog en weekendbag (den stora) i svart vit. Sen vill jag ha de jeansaktiga till sommaren! Ämen sååå snygg! Malin hade den svarta cityväskan (den lilla) och den var sååå snygg så jag vill nog ha en sån också. Önska sig kan man väl?! 🙂 Alla dessa snygga väskor i alla olika storlekar hittar du HÄR!

Det har stått massor om Lidby Living i alla möjliga blanka magasin och fler och fler upptäcker detta fantastiska märke! Kolla bara vilka fina reportage Lidby Living florerar i!

Lidby Living 3

Här ser ni bara en bråkdel av alla tidningar som Lidby Living florerat i. Drömhem & Trädgård, Paza Interiör, Amelia, Allt i Hemmet….ja men många! Här är det de väldigt omtalade kuddarna som fått visas upp. Ikat-mönsrat har ni säkert sett massor om ni följer stora inredningsbloggar. Var och varannan inredningsbloggare fyller sin soffa med Ikatmönstrade kuddar, det är så sjuuukt snyggt! Kolla bara:

Lidby Living 4 Lidby Living 5

lidby living 9 Lidby Living 6

Lidby Living 7

HUR SNYGGT???

Alla kuddar hos Lidby Living hittar du HÄR. 

Sen måste jag tipsa om det ikatmönstrade kökshanddukarna också. Hur snyggt att smycka köket med egentligen? Beroende på färg så styr du om det ska vara juligt eller någon annan fräsch färg.

lidby living 8

Handdukarna hittar du HÄR!

Snart kommer jag vara lycklig ägare till lite Lidby Living här hemma! Åh längtar verkligen, håller på och bestämmer vilka kuddar jag ska ha nu. Svårt med färgerna för helt plötsligt tyckte jag att blått var såååå fantastiskt vackert. Jag som aldrig gillat blått i inredning men helt plötsligt känns blått så himla fräscht och snyggt!

Jag och Malin kommer att samarbeta en hel del framöver. Jag föll pladask för märket och är så glad att vi ska få göra lite kul framöver. Jag ska nog få sköta Lidby Livings instagram en vecka inom kort. HUR KUL!? I vår kommer det komma en hel del nyheter också skvallrade Malin om, men jag får inte berätta nåt än. 🙂

Hörrni! Just nu så har dom ett KANONERBJUDANDE på Lidby Living! Vill du bli ägare till någon av dessa exklusiva kuddar (gäller grön, blå och röd) så kan du göra det till KANONPRIS just nu! Du ska ange koden JUL2015 i kassan så får du 200 kr i rabatt!!!

Lidby Living 10

Lidby Livings Facebooksida hittar du HÄR, Instagramsidan hittar du HÄR! Följ gärna!

Nu ska jag jobba vidare här, men idag har jag massor som jag ska blogga om så kika gärna in lite senare om du har tid! ♥ Annars önskar jag dig en härlig finfredag och helg! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Sååå snygga tyger! Förstår att du fastnat för dem! 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisoball
8 years ago

Ellerhur?! Älsk på dom! ♥

Nästa inlägg

Vill du vinna exklusivt smycke? JACK & VIOLA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x