Julmarknad och glöggmys

Halloj i stugorna!

Jaha, här sitter man igen och undrar vad tusan som hände? Helgen är förbi igen och det gick snabbt i vanlig ordning. Men snart är det lite julledigt, det ser jag så fram emot. Det ska bli mysigt att bara göra ingenting tillsammans. Bästa som finns!

IMG_4899 IMG_4900 IMG_4905 IMG_4908 IMG_4912

Idag har vi då äntligen varit på julmarkanden i Sigtuna. Familjen skulle åka nästa helg men vi har tjockt nästa helg så då åkte vi dit en snabbis idag. Om jag säger såhär…..det verkar vara ett välbesökt ställe. MAJJ GADD!!! Vi letade efter parkering i en halvtimma. När vi väl hittade en så var det trångt som helskotta att ta sig framåt. Att bara försöka nå till de olika marknadsstånden var totalt omöjligt om man hamnade i mitten av stråket. Helt sjukt mycket människor. Helt otroligt! Jag gick först, sen Milo och efter honom gick Tony. Mest för att skydda Milo men också hålla kolla så han inte försvann i vimlet. Jag gillar julmarknader men här var det nästan fööööör mycket folk. Så mycket så att vi faktiskt lämnade marknaden redan efter drygt en halvtimma. Vi orkade bara inte slåss med allt folk.

IMG_4915 sigtunasigtuna_julmarknadsigtuna_julmarknad

IMG_4917 IMG_4923

Sigtuna är så otroligt mysigt. Staden är så gammeldags och härlig. Dessutom lös himlen alldeles rosa när vi var på väg tillbaka till bilen. Det såg t.o.m ut som en liten regnbåge i rosa! Var det en regnbåge tro? Känns konstigt att det är de då det inte regnade alls…. Vet du??

IMG_4929 sigtuna_julmarknad sigtuna_julmarknadLite lagom kalla skyndade vi tillbaka till värmen i bilen. Snabbt innan vi hoppade in i bilen knäppte jag av några bilder på kyrkan. SÅ vackert med den rosa himlen i bakgrunden.

Mysigt var då att vi fick åka hem till färdigdukat bord hos Eva & John. Sååå mysigt. Vi blev bjudna på gröt och skinkmacka. Jag tog med mig lussebullarna jag bakade och sen hade Eva också bakat. Vi fick glögg direkt när vi klev innanför dörren. Den första glöggen jag dricker denna julemånad. Sååå gott var det!

IMG_4934 IMG_4939

HUR MYSIGT??

Åh kan det inte få vara bara jul jul jul hela tiden. Fifan som jag myser nu alltså. Jag åt som en liten gris hemma hos Eva & John. Såååå gott allting och Eva hade gjort så mysigt med julmusik och röda dukar. Det var jul på riktigt liksom. Älskar´t!

Nu börjar SOLSIDAN, måste kolla! Du, ha en mysig kväll nu!

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
8 years ago

Hej Nina! Tänkte bara tacka för en trevlig liten pratstund igår! (Erikslund, lekplatsen i källarn) HaHa jag tror att jag chockade mig själv lite att jag vågade mig fram! 😉 Och helt mysko att jag tänkte på vägen dit att du kanske kunde vara där, och vem är den första jag ser när jag kliver innanför dörrn?! Du är verkligen så där genomgó, varm och härligt öppen som man föreställer sig när man läser din blogg! Kul att ses! Kram Lisa

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisa
8 years ago

Hej fina Lisa! ❤️

Ja det var verkligen så kul att ses. Blir ju så glad när ni kommer fram och säger hej. ❤️ Du var mig en trevlig tjej och det känns som vi hade pratat massor redan tidigare.

Hoppas att du hann kika på skor innan sonen vaknade.

Massa kramar!

Ps: Du är beundransvärd som roddar med så mycket alldeles själv. Hatten av för dig!

Lisa
Lisa
8 years ago

Ja det var verkligen som att träffa någon ”från förr”! Nu lusläser jag ju din blogg och har så gjort i några år, så du har ju blivit som nån form av låtsaskompis hehe… 🙂 Det var ju superkul att äntligen få träffa Mållgan! 😉

Blev ett par skor och grabben vaknade när jag stod i kassan – timing som få!

Hoppas vi ses igen, kanske springer vi på varann på Åsby!? Glömde ju (starstruck?!) att säga att de förutom blommor, inredning och café också har en underbar chark- och delikatessbutik på området plus att de sommartid har ett litet mini-zoo där man kan få klappa kaniner och så. Mvh Västmanlands Turistbyrå 😉

IMG_5896

Nästa inlägg

Saffransbullar med pepparkaksfyllning

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x