Juloutfit

Har du din juloutfit klar?

Jag vet av erfarenhet att sånt här brukar vara sånt som jag kommer på alldeles för sent. Oftast har jag redan inhandlat kläder både till barnen och kanske nån skjorta till Tony när jag kommer på mig själv. Är inte det lite typiskt? Oftast då så har jag tagit något som jag redan har hemma i garderoben och bara kastat på mig. Jag tror att det finns några av er som känner igen sig! 🙂

nina julDet här är en jul för några år sen. Barnen har nya skjortor och jag i mitten med en gammal kofta som jag slängde över en tunika i svart jag också hade haft i 150 år. Haha… inte för att julen blev sämre men detta är sååå typiskt mig faktiskt. 🙂 Vi får se om jag lyckas i år? 😉

Här nedan har jag gjort några collage, några jul-outfits collage. Lite inspo för andra julstressade där ute.

juloutfitHalsband Tommy Hilfiger HÄR

juloutfit 2

Klänning HÄR.

juloutfit 3

Klänning HÄR

juloutfit 4

Klänning HÄR

Här har du lite härligheter att sätta tänderna i. På julafton och på nyårsafton tycker jag att man kan få gå all-in när det kommer till smycken t ex. Jag ska ha klänning i alla fall, det har jag bestämt. Har köpt en men är så tveksam på den så vi får se. Måste nog snart bestämma mig i alla fall. I år ska jag i alla fall försöka ha outfiten klar innan julafton är här. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bakat glutenfri filmjölkslimpa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x