Hard Rock Café 30 år i bilder

Godmorgon!

20151217_071053

Fifan, jag är sjuk som fan. 🙁 Alltså, ingen feber. Men jag har så sjukt ont i halsen, är så hängig i kroppen, snuvig och har dessutom tappat rösten. Har ju hostat till och från i några dagar. Jag som var så lugn igår, drack inte en droppe mer än vatten liksom. Vad hade man för det? N-A-D-A. Eller jo kanske? Inte kul att vakna både sjuk och lite småbakis. Hehe…. Jag hade franstid men efter lite kofererande med hon som gör fransarna så fick jag avboka. Klart att hon inte ska bli sjuk liksom, har fått boka om flera ggr och det suger tycker jag. Dessutom är jag i stort behov av nya fräscha, men vi får se om jag får ihop en ny tid innan jul?

20151216_170256

Ja, så kan det vara…..nog om sjukdomar nu. Nu ska vi prata om något skojigare. Så hur var det igår då? Jo, vi kastade oss in i bilen och brassade mot Stockhom. Hann med lite bilder i bilen, dock inte att blogga.

20151216_170454

Försökte mig på att få någon form a outfitbild i bilen men det gick väl sådär. 😀

20151216_172702

Vi kom dit ganska så sent då det strulade till sig med barnis. Men titta så fint Hard Rock stor där och tog emot oss?!

 

20151216_201509

Jag hann med att fixa håret på Kin Hermansson och Malin Shimoda. Bilden på Kin är från hennes Instagram som ni ser, Malin Shimoda lyckades jag fånga lite halvt som halvt bara.

 

Mina fina bloggkollegor Åza och Annika! Fina tjejer båda två! ♥♥

hard_rock_cafe_stockholm 20151216_192511Jag hann också mysa med min fina man. Alltså, inget speciellt. Men att stå där vid bardisken med hans hand runt min midja. När han liksom håller om mig och vi står och pratar om ditten och datten. Skrattar, pratar våra meningar färdigt. När han hämtar lite plockmat till mig och vet exakt vad jag kan och inte kan äta. När han beställer vatten till mig och en lättöl till sig. När jag känner att han älskar mig och tycker att jag är fin. När våra blickar bara behöver mötas så vet vi båda vad vi tänker och känner. När orden liksom inte ens behöver höras. När värmen mellan oss är sådär varm och härlig. Det är MYS för mig. Det behöver inte vara så mycket mer. Det var så himla mysigt, inget speciellt liksom, men bara jäkligt härligt och vara där bara vi två.

20151216_192822 20151216_192607

Det blev ett par outfitsbilder.. Klänningen och de knähöga stövlarna är båda från Wakakuu och Michael Kors.

20151216_201044 20151216_201103 20151216_201122 20151216_201258 20151216_201539 20151216_201747

Lyckades dåligt med bilderna men lyckades fånga några på tjejerna!

20151216_200615

Richard Herrey, som är chef för Hard Rock Cafe, välkomnade alla och friade också till sin Marie. Dom har varit gifta i 30 år men Marie har tydligen aldrig fått ett frieri. Helt plötsligt började en film med bilder på Marie och Richard att rulla. Ingen fattade nog något förrän det stod ”Will you marry me again?” ♥

Vi träffade fina Hannah och Peter igår också. Vi fick hänga en stund och som vanligt blev det massor med flabb! Herre så roliga dom är dom där två! Inga bilder blev det tyvärr, glömdes bort mellan alla skrattsalvor. 🙂

Nä, nu ska jag gå upp och lägga mig en stund. Milo är fortfarande hemma, han var så förkyld i morse så ingen ide att gå till skolan och smitta hela skaran. Jag som tyckte han verkade så pigg igår….märklig jäkla omgång detta. 🙁 Well well, idag ska jag handla julklappar på nätet. Vågar inte chansa längre, vet aldrig när jag orkar mig ut på stan.

Men du, vi hörs under dagen! ♥♥♥ Å wiiiieeee…..ikväll är det JUL med Ernst!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liza
Liza
8 years ago

Åh vilken härlig mysig date du beskriver att du fick med Tony.
Hoppas du snart blir frisk igen.
kram

Kimsan
Kimsan
8 years ago

Åh, stackars er! Krya på er både du och lilltussen.
Den här tiden har man verkligen inte varken tid eller lust att ligga i sängen och må dåligt.
Jag har liksom vant mig…fick en liten hjärnblödning i höstas och det har tagit tid. Nu börjar jag bli mig själv men fick reda på att jag nu fått något virus i hjärnan. Så jag går på halvfart ett tag till.
Passar på att finnas till extra mycket för mina barn nu när det är som det är. Plötsligt kan jag vara med på eftermiddagsaktiviteterna i skolan, luciatåg, glögg-& pyssel, poängpromenader. Annars jobbar jag alltid!
Nu prioriterar jag just dessa stunder, kan ta emot dom efter skolan med färdigt mellis och så slipper de ju alla supertidiga morgnar och sena kvällar på fritids.
Annars sover jag jättemycket, är såå trött.
Jag försöker se det positiva med det som hänt, det går såklart upp och ner men antagligen sa kroppen ifrån med råge.
Jag jobbar jämt! Sov nästan inte alls för att hinna med allt hemma. Jag är perfektionist i allt och vill såklart vara den bästa mamman för mina barn, vackert och rent hemma, laga mat från grunden, trevliga middagsbjudningar, roliga fester osv.

Oj oj, blev ett helt blogginlägg. (Märks att jag har tid i alla fall, hinner ju aldrig kommentera annars)
Läs bara om du orkar, egentligen ville jag bara tacka för att du delar med dig av så mycket. Du är så fin och verkar genuin och ärlig i det du gör.
Roligt att ha sett dig i vardagspuls!
Vill också tacka för fina posters som jag köpte förra året. Jag tittar på dom varje dag, de betyder jättemycket för mig. De tryckta texterna spelade vi på min storebrors begravning, så mycket känslor ligger i dessa.

Stor kram

(Så vacker du är, du strålade i din röda klänning!)

Nästa inlägg

Kvällens outfit

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x