Man får skägg om man tjatar!

 

Godmorgon!

En liten konversation vi hade här alldeles nyss… Det var nämligen så att Milo tjatade sådär som en sjuåring kan göra. Om att han ville ha telefonen (vi skulle äta frukost och här hemma är telefoner bannlysta då), om att han ville ditt och datt. På reklamen på TV:n fick man plötsligt se en liten pojke med jultomteskägg. Väldigt verklighetstroget om du frågar mig.

Jag: ”Milo, om du fortsätter att tjata så kommer du få sånt där jultomteskägg som den där lilla pojken på reklamen hade”.

Jag vet, skitelakt men ibland ruttnar jag på tjat….

Milo såg alldeles förskräckt ut. Innerst inne visste han säkert att det inte går, men eftersom det såg så verklighetstroget ut så tvivlade han nog lite.

Milo: ”Då klipper jag bara bort det”.

Jag: ”Men det går inte förstår du, det växer bara tillbaka igen. Direkt!

Här funderade han en stund.

Milo: ”Men, jag har ju tjatat förut….och då kom det inget skägg!”

Här blev jag så full i skratt så jag fick avslöja mitt skojande. Vi skrattade gott tillsammans och det var då jag tog bilden här ovan. Tjat är något som kan få mina trötta mammaöron att totalt falla ur….det är det jobbigaste jag vet att lyssna på. Till en början kör jag något pedagogiskt surr och försöker förklara, men när det fortsätter så får jag dåndimpen. Då är det bra å få dra till med ett sånt där skönt hot om att man får skägg om man tjatar…. Nu tjatar han inte längre här. 🙂

Jaha, idag ska jag göra nya fransar. Jag har världens bästa franstjej! ❤️ Rösten är till viss del tillbaka i alla fall så jag kan göra mig förstådd. Sen blir det till att ånga runt på julklappsshopping. Vi ska ha barnis eftersom julklappar till den skäggiga tjataren ska inhandlas. 🙂 😉

Nu ska jag fortsätta med bestyren här hemma, har städat plockat hela morgonen här. Men vi hörs sen igen! ❤️

  

Kolla bara hur mycket Tony har tjatat!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Hagman
Therese Hagman
8 years ago

Godmorgon.. Ha en riktigt härlig lördag och hoppas ni hittar det ni ska ha, här blir det oxå julklappinköp, byta ut alla hyacinter och även storhandling.. Stor kram

Malin
Malin
8 years ago

Rolig kommentar från Milo angående skägget och tjatandet! Och ja, din man måste ha tjatat väldigt mycket…:-) Vad skönt att du har rösten tillbaka!

Nästa inlägg

Effektiv julhandling

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x