Fläng….

  

Gaaaaah!!! 

Är på Erikslund….igen. Tony ringde hem när han var på väg hem från jobbet och ba:

”Ska vi åka till Erikslund?” 

Hade jag varit smart hade jag sagt, åk du…då är jag hemma och pular med mitt. Jag har ”bara” hunnit städa ”nästan” klart. Har inte hunnit baka heller. Så ikväll, mitt i uppesittarkvällen, ska jag baka. Men det känns ändå rätt juligt och mysigt tycker jag. 🙂

Har träffat fina läsare här också, fick t.o.m ett paket lite bättre inslaget bara för att hon läste min blogg. Vinkar och tackar dig fina du! Du var sååå snygg i ditt röda läppstift.❤️

Just nu sitter jag och slår ihjäl lite tid. Tony håller på och smusslar med mina julklappar så nu har jag blivit beordrad att sitta still här och inte se mig omkring. Haha…. Kul ju, jag som fortfarande vid 43 årsålder älskar julklappar och jul. 🙂

Hepp, nu ska jag surfa vidare här. Hörs vi här ikväll och önskar varandra god jul tro? ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Jag gör också alltid det sista sent ikväll, så mysigt, lyssnar på Jussi Björling som sjunger O Helga natt efter midnattsnyheterna på P4! Men först blir det lilla julafton hos grannarna. Kram från en till julklappstokig, är ju trots allt bara 46 år… 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrika F
8 years ago

Åh vad mysigt det låter! Stor kram och god jul! ❤️

Sarah
Sarah
8 years ago

Snälla niiinis kan du komma med några kloka ord till mig? Jag har fått veta att jag är gravid, är 37 år och har tre barn och man. Det var helt oplanerat och min man vill inte behålla. Jag är kluven men tänker att om han inte vill så kan jag inte köra över honom och vi har verkligen fullt upp med de barn vi har. Har t o m bokat abort den 4/1. Jag är så himla ledsen och känslosam. Kommer aldrig känna att jag gör rätt till 100 %. Hur jag än vrider och vänder på alternativen så blir det inte bra. Har du gjort abort nån gång? Ska försöka hålla ihop imorgon för barnens skull. God Jul på dig fining!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sarah
8 years ago

Fina du!

Jag gjorde abort när Elliot bara var några månader. Efter att ha kräkts mig igenom hela graviditeten och sedan ha det där med allt vad två små barn med bara 2 år emellan, tog vi ett gemensamt beslut om abort. Det var ett tufft beslut men något jag absolut inte ångrade eller tvekade på. Jag hade inte klarat det mentalt, vet inte om jag hade klarat det fysiskt heller. 🙁

Vår kondom sprack och jag hade ingen koll på ägglossning och sånt då jag ammade. Har aldrig ångrat det….inte en endaste gång. Men jag var så bergbom säker på att det inte skulle vara möjligt för mig.

Den enda som kan ta beslutet är du själv! Det som kan göra en extra känslosam är ju hormoner t ex. Självklart var det jobbigt även för mig då man vet vad en graviditet ger…. Men man måste nog orka tänka ända fram. Förstår du? Vad skulle det innebära för er som familj? Hur skulle det bli för dig och din man? Klarar du av det? Klarar ni av det? Ja men du vet…. Skriv upp allt. Bolla med dig själv. Känn efter.

I ditt hjärta och i din magkänsla kommer du finna svaret. Du måste göra det som känns rätt för dig. Prata med din man om dina känslor. Låt honom ta del av alla dina funderingar. Lås honom inte ute även om han kanske känner annorlunda mot dig. Ni är mamma och pappa till de barn ni har nu. Det är ni som ska ta det här stora beslutet.

Önskar ni kommer fram till det som känns rätt för er båda!

Stor kram! ❤️ Tänker på dig!

Sarah
Sarah
Reply to  Niiinis
8 years ago

Tack söta varma du! Jag funderar och vet ju i sinnet vad som är bäst men hjärtat hänger inte riktigt med. Tror och hoppas att det löser sig till det bästa till slut. Tack igen för dina ord och God fortsättning!

Marie
Marie
8 years ago

Hej
Jag har precis som din pappa massor med extraslag på hjärtat. Ville fråga är magnesium från Great Earth det bästa magnesiumet, eller har du något annat tips?

God Jul önskar Marie

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Jag äter den (pappa med) för gurkmejans skull. Det är nämligen väldigt hälsosamt också. Åh, börja ät magnesium. Men största sannolikhet kommer du att bli hjälpt av det.

God jul & kram! ❤️

Nästa inlägg

Inte mycket glitter och julefrid här inte…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x