Att bli utdragen av sin man…

Go’kväll! 

Sitter och äter clementin i soffan här. Har en skål med popcorn bredvid också som jag redan nallat ifrån. Vi har just kommit hem ifrån mamsen och papsen där vi varit och ätit kvällsmat ikväll. Lite julmat blev det, helt ok då jag inte ledsnat alls än. Åt min första julmat på julafton så jag har precis börjat. 😉

Med tanke på både förkylning och trötthet så har jag knappt varit utanför dörren de senaste dagarna. Dock så fick vi råda bot på det idag.   Tony slet med mig ut. På med långkallingar och varm tröja under jackan och så ut!

 

  

Vi promenerade….

 

…..och Milo hojjade. Det ska sladdas och hoppas i allt som liknar minsta lilla hopp. En annan som tycker man har fullt upp med att bara cykla liksom. 🙂

 

Dom här stackarna hänger kvar för glatta livet. Vi har äpplen kvar i våra äppelträd också, fåglarna har fest i vår trädgård. Dom sitter och mumsar varje dag. Jag som tänkte dra av de fula äpplena men jag tänkte om där….

 

Vi kastade grenar i vattnet, satt och filosoferade och promenerade mellan varven. Urskönt att komma ut!

 
  

Såhär ser en fabriksbyggnad ut bara ett stenkast ifrån oss. Graffiti, Milo som älskar allt som heter skateboard, parkour och bmx tycker ju det här är såååå coolt.

Våra lediga dagar bara fortsätter. Känner mig så lycklig för det….men också lite stressad då man vill förvalta dom så bra som möjligt. Det är ju på riktigt nåt fel i huvudet på mig. Varför inte bara relalalaxa, allt ordnar sig liksom. Suck! Jag borde få en ”stressa över banala saker” medalj fifan. Aja, det ordnar sig med skridskor bara det blir is som man brukar säga.

Det snöar hos oss nu i alla fall, men det ska försvinna lika fort. Blööök. Jaja, nu halv 8 hos mig. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Sååå nyfiken på att få se vad du fick i julklapp och vad du valde på Åhléns.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Kommer längre fram. 🙂

Nästa inlägg

TRERÄTTERSMENY TILL NYÅRSAFTON

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x