Mammor kan också….

Med denna lilla video vill jag bara säga att MAMMOR KAN OCKSÅ! 😀

Godmorgon säger jag…

….ledighetskomittén har helt slappat ur. Vi går upp sent och äter frukost, bara såsar omkring första timmarna av varje dag. Vi har gått ned i nån form av ledighetsmood där morgnarna är allt annat än effektiva. Men låt mig först berätta om mina konstiga nätter jag har nu. Jag somnar liksom tidigt i soffan som jag brukar. Men när Tony väcker mig för att vi ska gå till sängen och lägga oss så vaknar jag till. Så pass mycket att jag ligger vaken i flera timmar. Inatt väckte Tony mig kvart över 1, jag låg sen vaken till 4 i morse. Eeeh QUE? What the fuck?! Sen sover jag till 8 typ. Nä men såhär kan jag ju inte hålla på, då får jag varken kväll eller morgon, dagarna blir ju snorkorta liksom.

Igår morse vaknade vi som sagt till fantastisk snö utanför dörren. Dessutom har vi minusgrader och sol så nu är vädret fantastiskt ur alla synpunkter. Milo var lyrisk och vi vandrade iväg till backen.

IMG_5570 IMG_5572 IMG_5577 IMG_5583 IMG_5584 IMG_5585 IMG_5587 vinter_2015

Vi började i backen i närheten av oss. När snön började tryta i den for vi till en backe vi har mitt på stan. En backe vid kyrkan som kallas för Skolparken. Det stället har jag hängt på mycket i mina mammadagar, herreminjee…. 20 års pulkaåkande liksom. 🙂 Det enda som utvecklats är att höbalarna bytts ut mot däck, åkattiraljerna har blivit mer avancerade. Theddes snowracer back in the days vägde som en traktor. Haha….

Sedan innehöll dagen en långfika, en tripp till Uppsala för att se Theddes lag som han tränar spela en innebandymatch. Avslutade dagen  med en fet tacomiddag på vardagsrumsbordet framför TV:n. Man kan inte begära mer. Underbart!

Nu ska vi titta klart på filmen här! Hoppas du mår bra, och du….vi hörs under dagen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
8 years ago

Så klart mammor kan!!;-) vilket härligt väder vi fick! Äntligen! Läste att du varit i Uppsala. Min födelsestad bodde i U-à i 41 år innan jag flyttade. 🙂 ha en fortsatt härlig dag i vårt fina vinterland!

Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Bästa svängen Hökarängen! (Så här i Sällskapsresantider) 🙂

Weronica
Weronica
8 years ago

Hej snygg mössa, vart har du köpt den?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Weronica
8 years ago

Åh minns inte, har ingen aning för jag har haft den så himla länge.

Nästa inlägg

NYÅRSMIDDAG

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x