ANNONS

TRERÄTTERS MIDDAG

/

Jag fortsätter att tipsa om trerätters middagar, ur denna middag ska jag nog göra glassen till efterrätt. Den blev verkligen skitgod. Många som inte gillar efterrätt gillar oftast glass så det kan vara ett bra alternativ att köra om man har någon som inte är så förtjust i bakverk och efterrätter.

FÖRRÄTT:

tomatbruscheetta

Bruschetta med tomat, fetaost och färsk basilika. Riktigt gott och t.o.m Tony som inte tycker om tomat ÄLSKAR den här förrätten. Denna kommer vara en del av vår förrätt på nyårsafton. Vi ska nämligen köra flera eftersom det finns så många goda. 🙂

RECEPT 6 port:

3 tomater
stor knippe färsk basilika
ruccola
1 pkt (200 gr)  fetaost
2 msk rå citronsaft
1/2 dl olivolja
peppar
salt
6 skivor lantbröd
2 vitlöksklyftor
1 rödlök

Gör såhär:

Blanda smör och olivolja i stekpannan. Gnid in det skivade lantbrödet med pressad vitlök. Lägg i skivorna i en stekpanna och låt ytan bli lite knastrig. Hacka färska basilikan, ruccolan, löken. Tomaterna (bara köttet) och fetaosten ska skivas i små fyrkanter. Blanda under tiden alla ingredienser. Lägg på på det skivade lantbrödet. Låt stå och dra en stund innan servering.

VARMRÄTT:

Krämig fläskfilégryta med sting och med smak av kokos, recept HÄR!

EFTERRÄTT:

daimglass_recept_maränger

Hemmagjord daimglass med hemmagjorda maränger, recept HÄR!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00